slide
Strong_DM3_EL.jpg

Huippuedut

  • Kolmimoottorinen, 3,45 kW-valovirta
  • Hepa H14 suodattimet
  • Longopac pölypussit
  • Vaativiin hiontatöihin

Speksit

Strong DM3 EL on kovan luokan lattianhiontaimuri 3-moottorisella tekniikallaan. Kullekin imumoottorille on oma virtakytkimensä, joten imurissa 3 tehoaluetta.

Karkeasuodatin on M-luokan tähtitekstiilisuodatin, puhdistus tapahtuu laitteen ollessa sammutettuna imuyhteen viereisestä ravistusvivusta. Laitteen mikrosuodatus tapahtuu korkealaatuisen HEPA H14 suodattimen avulla. Metallirakenteen ilmatiivis toteutus ja suodatinrakenne tekevät DM3 EL- laitteesta puhdasverisen lattianhiontaimurin.

Laite on teholuokassaan poikkeuksellisen kevyt ja kompakti. Kuljetus ja varastointi on kätevää alas laskeutuvan rakenteen ansiosta.

Kaikki moottorit ja elektroniikka on sijoitettu imurin kansirakenteeseen, jolloin vikatilanteessa pelkkä kansiosa toimitetaan huoltoon.

Imuliitäntä on 80 mm johon liitettävissä letkuliitinadapterit: (80, 76, 70, 60, 50, 38 mm). Lisäksi laitteelle saatavana 2x38 mm ja 3x38 mm haaraliittimiä esim. Useammalle käsikoneelle.

Edulliset suodatinkulut takaavat kustannustehokkaat työtunnit. Huomioithan, isoissa hiontakohteissa esierottimen tuoman merkittävän säästön suodatinkuluihin, kts. lisää esierottimet.

#

Tekniset tiedot

Teho (kW)3,45(230V)
Paino (kg)70
Ilmamäärä (m3/h)540
Paine Mbar
245
Muovisäkki Longopac
Mitat LxSxK (cm)80x60x155
KarkeasuodatusM Polyester
Mikrosuodatus HEPA H14
Äänitaso76dB

Kopadi Oy on kotimainen, ammattikäyttöön tarkoitettujen timanttityökalujen, purku- ja maanrakennus sekä työmaateknisten tuotteiden myyntiin erikoistunut yritys. Edustamme tunnettujen ja laadukkaiden valmistajien tuotteita. Palveluumme kuuluu varaosat myymiimme koneisiin ja oman henkilökunnan toteuttamana nopeat huollot, teritykset sekä työmaapalvelut.

Ota yhteyttä tai tule käymään!