Kopadi
#

Alipaineistaja SILA 600A3

600 m3/h hepa- ja karkeasuodatimilla pyörittävä SILA 600 A3 on sarjansa pienin alipaineistaja. Kapean muotoilunsa ansiosta se on hyvä valinta pienten tilojen alipaineistukseen, kuten wc- ja pesutiloihin.
#

Alipaineistaja SILA 1000A3

SILA 1000 A3 alipaineistaja on kevyt ja ergonomiseksi muotoiltu. Ilmamäärä on 1000m3/h suodattimilla. SILA 1000 A3 soveltuu jo n. 40 m2 tilaan.
#

Alipaineistaja SILA 2000A3

SILA 2000 A3 alipaineistajan muotoilu on vankka ja ergonominen. Pyörät ja vetoaisa helpottavat siirtoa. Ilmamäärä on 2000m3/h suodattimilla. Suuri sisääntuloaukko ja pieni syvyys takaavat Hepa-suodattimen tehokkaan toiminnan koko sen elinkaaren ajan, samoin kuin Sila 5000 A3:n kohdalla.
#

Alipaineistaja SILA 5000A3

SILA 5000 A3 läpivirtauskapasiteetti on huikeat 4200 m3/h suodattimilla. Soveltuu erityisesti isoihin tilohin. Laitteen vetoaisa ja pyörät helpottavat siirtoa. Laite myös korkeutensa puolesta aloittaa pölynkeräämisen korkealta, eli korkeudelta jossa hengitämme.
#

SILA Pikakiinnityskehys alipaineistajille

Pikakiinnitteinen magneettikehys SILA-alipaineistajiin. Saatavana kaikkiin kokoluokkiin. Helpottaa, nopeuttaa ja mahdollistaa osastoinnin ilman teippejä.
#

Aksiaalipuhallin AL 3700

Aksiaalipuhallin AL 3700 on jykevän tehokas laite siirtämään ilmaa ja tasaamaan lämpötilaeroja rakennustyömailla, puhaltimeen saatavissa myös työtä tehostavia lisätarvikkeita.

Meiltä vinkit alipaineistus laitteiden käyttöön

Alipaineistus on yleistynyt tavallisilla rakennustyömailla viime vuosina. Alunperin menetelmä on lähtenyt leviämään haitta-ainepuolelta. Alipaineistamalla tilaan luodaan alipaine, jolloin ympärillä oleva ilmanpaine on suurempi ja pöly jää suodattimeen, eikä leviä muihin tiloihin. Työskentelyilma pysyy puhtaana ja loppusiivous helpottuu.

Meidän alipaineistajamme ovat yhden henkilön siirrettävissä, joten niitä on helppo käyttää ahtaissakin kohteissa. Lisäksi tuotteiden elinkaarikustannukset jäävät pieniksi, sillä suodatinrakenne ja -tekniikka mahdollistaa pitkät vaihtovälit. Eniten myyty mallimme on SILA 600. SILA 5000 on myös erinomainen, koska se on korkeampi ja poistaa pölyilmaa jo ylempää.

Meiltä myös huolto ja varaosat kaikkiin alipainekoneisiin!

Ota yhteyttä