#

Alipaineistaja STRONG 300 Lite

Strong 300 Lite on Strong-alipaineistus tuoteperheen pienokainen, sisältäen uusimman tekniikan ja hyvät 290 m3/h. Laitteesta myös Pro-malli jossa käyttötuntimittari ja ulkoinen pistorasia työkaluille. Erinomainen kaveri esim. asbestitöihin pikkukylppäreihin, tietenkin H13 suodattimilla.
#

Alipaineistaja STRONG 600 Lite

STRONG 600 LITE alipaineistaja on tukevarakenteinen tehopakkaus omassa kokoluokassaan. Ilmamäärä on hyvä 575 m3/h suodattimilla. Strong 600 Liteä käytetään paljon pienissä huoneistosaneerauksissa pölyn ja haitta-aineiden leviämisen ehkäisemiseen muualle huoneistoon. Laitteessa H13/14 suodatin ja karkeasuodatin.
#

Alipaineistaja STRONG 1400 Lite

Strong 1400 Lite Alipaineistaja on kätevän kokoinen ja monikäyttöinen laite. Laite soveltuu hyvin keskikokoiseen alipaineistukseen ja ilmanpuhdistukseen myös haitta-aine kohteissa. Mielenkiintoisena lisäna sivuilta löytyvät siivekkeet kohdepoistoon, kuten laastinsekoituspisteelle.
#

Alipaineistaja STRONG 2100 Lite W-E

STRONG 2100 Lite E-W alipaineistajan-, ilmanpuhdistajan runkorakenteena alumiini ja pintakuori vaihdettavissa. Pyörät helpottavat siirtoa työmaakohteissa. Ilmamäärä on huimat 2100m3/h suodattimilla mitattuna. Laitetta käytetään yleisesti rakennustyömaiden alipaineistuksissa ja ilmanpuhdistuksessa.
#

Alipaineistaja STRONG 4000

Strong 4000 Alipaineistaja rakennustyömaiden ilmanpuhdistukseen ja alipaineistamiseen. Laite saatavana patruunasuodattimilla (H13) tai laatikkosuodattimella (H14). Laitteessa voimakas automaattisesti säätyvä moottori vastapaineen kasvaessa.
#

Aksiaalipuhallin AL 3700

Aksiaalipuhallin AL 3700 on jykevän tehokas laite siirtämään ilmaa ja tasaamaan lämpötilaeroja rakennustyömailla, puhaltimeen saatavissa myös työtä tehostavia lisätarvikkeita.

Alipaineistaja on työmaalla välttämätön

Alipaineistus on yleistynyt tavallisilla rakennustyömailla viime vuosina. Alunperin menetelmä on lähtenyt leviämään haitta-ainepuolelta. Alipaineistamalla tilaan luodaan alipaine, jolloin ympärillä oleva ilmanpaine on suurempi ja pöly jää suodattimeen, eikä leviä muihin tiloihin. Työskentelyilma pysyy puhtaana ja loppusiivous helpottuu. Vuonna 2020 tuli voimaan EU-asetus, joka asetti rajan kivipölyn hiukkaspitoisuudelle. Asetuksen myötä työmailla alipaineistajan tai ilmanpuhdistimen käyttö on lähes välttämättömyys.

Laadukkaat Strong-alipaineistajat vaativaan käyttöön

Strongin alipaineistuslaitteissa on nykyisten vaatimusten mukainen HEPA-suodatin. Laadukkaat laitteet ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia. Strongin alipaineistajista löytyy sopiva laite niin isompiin kuin pienempiinkin tarpeisiin. Saatavilla myös huolto, varaosa ja jatkuva käyttötuki.

Meiltä myös huolto ja varaosat kaikkiin alipainekoneisiin!

Ota yhteyttä