Kopadi
#

Kopadi S1 Rakennusimuri

Kopadi S1 on tehokas 1-moottorinen, helposti siirrettävä rakennusimuri puoliautomaattisella suodatinpuhdistuksella. Imurissa on karkeasuodatin sekä kaksi H13-luokan HEPA-suodatinta. Pöly kerätään muovisukkaan (longopac) jolla vältytään jo kerätyn materiaalin leviämiseltä uudelleen ilmaan.
#

Kopadi S2

Kopadi S2 on tehokas, helposti siirrettävä rakennusimuri puoliautomaattisella suodatinpuhdistuksella. Imurissa on karkeasuodatin sekä kaksi H13-luokan HEPA-suodatinta. Pöly kerätään muovisukkaan (longopac), jolla vältytään jo kerätyn materiaalin leviämiseltä uudelleen ilmaan.
#

Numatic HZ-200

Asbestihyväksynnän saanut pienikokoinen pölynimuri esim. näytteenottoporaukseen ja vaateimuriksi. Pienen kokonsa ja suljettavien aukkojen vuoksi kätevä myös siirtää paikasta toiseen. Laitteesta löytyy myös isompaa mallia samoilla hyväksynnöillä.
#

Eibenstock-DSS 35 M IP

Eibenstock DSS 35 M IP on automaattisesti suodattimet ravistava pienikokoinen rakennusimuri liitettäväksi esim. timanttihiomakoneeseen. Tuotteen mukana myös imutanko ja suulakkeet lattiaimurointiin rakennustyömaille. Koneen imuteho säädettävissä ja kyljessä pistoke esim. työkoneelle.
#

Numatic NDS-570 A / NDD-570 A

Kiinteällä säiliöllä varustettu tehokas Numatic-rakennusimuri. Varustettu HepaFlow -suodatinpussilla ja HEPA-suodattimella. Saatavana yhdellä tai kahdella moottorilla. Suodatinluokka HEPA 11, A-mallit varustettu työkalupistokkeella ja merkkivalolla, joka ilmoittaa suodattimen vaihdon tarpeellisuuden.
#

Numatic NDS-900A / NDD-900A

Numatic ND-900A sarjan imurit on suunniteltu loppusiivoukseen esim. rakennustyömaille, hienon pölyn talteenottoon. Imureissa HEPA 11-tasoiset pölypussit ja HEPA-suodattimet. Numaticin runko on stractofoamia, jossa yhdistyvät muovin keveys, elastisuus sekä metallin lujuus. Imurien kannessa työkalupistokkeet ja merkkivalo suodattimien vaihtotarpeelle.
#

Numatic NTT-2003 Teollisuusimuri

Numatic NTT-2003 teollisuusimuri on todellinen 3-moottorinen tehopakkaus, soveltuu esisiivoukseen rakennustyömaille ja teollisuuteen esim. työstöjätteen imurointiin.

Tehokas imuri rakennustyömaalle

Meiltä rakennusimuri kaikenlaisiin tarpeisiin. Suurin osa kytketään kiinni suoraan laitteeseen, kuten lattiahiomakoneeseen, jonka jälkeen pöly menee suoraan imuriin. Imureitamme voidaan liittää timanttiporakoneisiin, timanttisahoihin ja hiomakoneisiin.

Valtaosassa imureistamme on Longopack-ominaisuus, joka on laajasti pidetty. Jäte menee imurin ulkopuolella olevaan muovisukkaan, joka suljetaan toisesta päästä ja se voidaan katkaista. Näin imurin pölypussin voi vaihtaa nopeasti ja helposti, avaamatta laitetta.

Ota yhteyttä