Kopadi
#

Strong 401 DRY H-luokan Rakennusimuri

Strong 401 DRY on H-luokan kätevä 1-moottorinen rakennusimuri 20l säiliöllä. Varustettu 600/1600W työkaluliitännällä ja HEPA H14 luokan suodatuksella. Loistokaveri pölyn kohdepoistoon käsityökaluille rakennustyömailla.
#

Strong 202 DS LP H-luokan Rakennusimuri

Rakennustyömaiden yleisimpään syklooni-imurikokoluokkaan. 2-moottoristen imureiden huippulaadukas UUTUUS. Täyttää uudet tiukat laatukriteerit mm. lujalla, ilmatiiviillä rakenteella ja HEPA H14-luokan suodattimilla. Tutustu tarkemmin ominaisuuksiin
#

Strong DM3 EL H-luokan Rakennusimuri

Strong DM3 EL on kovan luokan lattianhiontaimuri 3-moottorisella 3.45 kW:n valovirtaisella imumoottoritekniikalla. Pölyn mikrosuodatus toteutetaan korkealaatuisella HEPA H14 suodattimella. Imuroitu aines kerätään ilmatiiviisti ja pölyttömästi LONGOPAC-pussiin.
#

Strong DM3 EL PSR H-luokan Rakennusimuri-Esierotin

Strong DM3 EL PSR on kovan luokan lattianhiontaimuri 3-moottorisella 3.45 kW:n valovirtaisella imumoottoritekniikalla ja samaan vaunuun integroidulla esierottimella. Pölyn mikrosuodatus toteutetaan korkealaatuisella HEPA H14 suodattimella. Imuroitu aines kerätään ilmatiiviisti ja pölyttömästi LONGOPAC-pussiin. Imuri-esierotin kombo on erinomainen valinta betoni- ja kivilattioiden hionta- ja jyrsintätöihin. Pyydä työmaaesittely myyjiltämme.
#

Kopadi S1, Rakennusimuri

Kopadi S1 on tehokas 1-moottorinen, helposti siirrettävä rakennusimuri puoliautomaattisella suodatinpuhdistuksella. Imurissa on karkeasuodatin sekä kaksi H13-luokan HEPA-suodatinta. Imuroitu aines kerätään muovisukkaan (LONGOPAC).
#

Kopadi S2, Rakennusimuri

Kopadi S2 on tehokas, helposti siirrettävä rakennusimuri puoliautomaattisella suodatinpuhdistuksella. Imurissa on karkeasuodatin sekä kaksi H13-luokan HEPA-suodatinta. Imuroitu aines kerätään muovisukkaan (LONGOPAC), näin vältytään kerätyn materiaalin leviämiseltä uudelleen ilmaan.
#

Numatic HZ-200 H-luokan Rakennusimuri

Asbestihyväksynnän saanut pienikokoinen pölynimuri esim. näytteenottoporaukseen ja vaateimuriksi. Pienen kokonsa ja suljettavien aukkojen vuoksi turvallinen siirtää paikasta toiseen. Laitteesta löytyy myös isompaa mallia samoilla hyväksynnöillä.
#

Eibenstock-DSS 35 M IP, M-luokan Rakennusimuri

Eibenstock DSS 35 M IP on automaattisesti suodattimet ravistava pienikokoinen rakennusimuri liitettäväksi sähkötyökaluun jossa imuliitäntä. Tuotteen mukana myös imutanko ja suulakkeet pintojen imurointiin.
#

Numatic NTT-2003 Teollisuusimuri

Numatic NTT-2003 teollisuusimuri on todellinen 3-moottorinen tehopakkaus, soveltuu siivoukseen rakennustyömaille ja teollisuuteen mm. työstöjätteen imurointiin.

Tehokas imuri rakennustyömaalle

Meiltä rakennusimurit kaikenlaisiin tarpeisiin. Suurin osa kytketään kiinni suoraan laitteeseen, kuten lattiahiomakoneeseen, jonka jälkeen pöly menee suoraan imuriin. Imureitamme voidaan liittää timanttiporakoneisiin, timanttisahoihin ja hiomakoneisiin.

Valtaosassa imureistamme on Longopack-ominaisuus, joka on laajasti pidetty. Jäte menee imurin ulkopuolella olevaan muovisukkaan, joka suljetaan toisesta päästä ja se voidaan katkaista. Näin imurin pölypussin voi vaihtaa nopeasti ja helposti, avaamatta laitetta.

Ota yhteyttä