Kopadi
#

Pölyn- ja vedenhallinta

Täältä löydät tehokkaaseen pölyn- ja vedenhallintaan rakennustyömaille.SILA-alipaineistajat tarvikkeineen. Numaticin vesi-imurit, H-luokan rakennuspölyimurit, esierottimet ja longopacit.
#

Mittaus-ja Näytteenotto

Täältä löydät mittalaitteet paine-erojen mittaamiseen rakennustyömailla. Laitteita käytettään mittaamaan eri tilojen välistä paine-eroa, mm. asbestipurkukohteissa, kohteissa joissa samassa normaalitoimintaa ja samanaikaisesti purku- tai saneeraustöitä. Alipaineistamalla saneerattavaa tila ja mittaamalla paine-eroa jatkuvasti voidaan varmistaa haitta-aineiden ja pölyjen pysyvän työmaaalueella.
#

Lämmitys ja kuivaus

Työmaan oikea lämpötila on edellytyksenä työn onnistumiselle. Valikoimastamme löydät kaikkiin lämmitysmuotoihin sopivat laitteet sekä kattavan tuoteryhmän rakennuskuivaimia. Vahinkosaneeraukseen tarvittavia absorptiokuivaimia ja rakenteiden kuivaamiseen tarvittavia kondenssikuivaimia löytyy laajalla tehoskaalalla.
#

Hydrauliaggregaatit

Täältä voimanlähteet hydraulitoimisille timanttisahoille- ja porille, valikoimissa myös hydraulisia maakiilavasaroita ja piikkauskoneita.
#

Sähkö ja valo

Kopadilta löydät kaikki työmaan sähköistykseen - pääkeskuksista jatkojohtoihin. Autamme sinua suunnittelemaan projektikohtaisesti työmaasähköistyksen tarvittaessa. Valikoimaamme sisältyvät myös työvalot, hätävalaisimet ja suuritehoiset led-valonheittimet.
#

Betonikoneet

Valikoimastamme löytyvät betonirakentamisessa käytettävät tärysauvat, viimeistelypalkit ja hierrinkoneet. Atlas Copcon betonikoneet on suunniteltu vaativaan ammattikäyttöön.