Kopadi
#

Timanttilaikat ja -vaijerit

Valikoimastamme löydät ammattikäyttöön Suomen betoni- ja kivilaaduille kehitetyt timanttilaikat- ja vaijerit. Timanttiaikkoja varastovalikoimassa laaja valikoima pieniin -urajyrsimiin, -käsivaralta sahaukseen, -lattia- ja seinäsahaukseen. Myös eri leikattavat materiaalit asfaltista eri betonilaaduista aina luonnonkivelle vaativat omanlaisensa timanttilaikan, tutustu valikoimaamme.
#

Timanttisaha, käsivaralta sahaus

Valikoimissa käsivaralta sahaukseen löytyvät vahvat huippumerkit kuten STIHL, WEKA ja MAKITA. Sahoja suurtaajuustekniikalla ja perinteisellä sähkötekniikalla, hydraulisena, polttomoottorilla aina käyttökohteen ja tarpeen mukaan.
#

Lattiasahat

Lattiasahauksessa edustamamme merkki on Norjalainen Sundt, myös pitkät perinteet Suomen sahamarkkinoilla omaava vahva merkki. Edelleen toimintakunnossa olevia sahoja asikkailla jopa 70-luvulta. Tutustu tästä tarkemmin laajaan lattiasahavalikoimaamme.
#

Pöytäsahat

Pöytäsahaukseen timanttilaikalla varastoimme muutamaa perusmallia, edustamamme valmistajalta löytyy myös laajempi valikoima rakennuskivien, laattojen työstöön suunniteltuja laitteita. Kysy niistä tarkemmin myyjiltämme.
#

Seinäsahat

Seinäsahauksessa laitevalikoimaamme kuuluvat Itävaltalaisen Braunin ja saksalaisen Wekan sahamallistot. Braunin mallistosta löytyvät sähkö- ja hydraulitoimiset seinäsahat. Wekalta löytyy pienempiin sahauksiin soveltuvat kaksi mallia.
#

Vaijerisahat

Vaijerisahauksessa merkimme on Itävaltalainen BRAUN, pitkät perinteet omaavalta valmistajalta löytyy useita makasiiniversioita, irrallaan myytävät ohjauspyörästömallit, vetopyörä myös seinäsahakiskolle. Voimanlähteenä hydrauliikka tai suurtaajuus- sähkötekniikka. Myyjämme auttavat mielellään oikean ratkaisun löytämisessä, meiltä myös tekninen tuki vaijerisahauksiin.