Kopadi
#

Timanttilaikat ja -vaijerit

Valikoimastamme löydät ammattikäyttöön Suomen betoni- ja kivilaaduille kehitetyt timanttilaikat- ja vaijerit. Timanttiaikkoja varastovalikoimassa laaja valikoima pieniin -urajyrsimiin, -käsivaralta sahaukseen, -lattia- ja seinäsahaukseen. Myös eri leikattavat materiaalit asfaltista eri betonilaaduista aina luonnonkivelle vaativat omanlaisensa timanttilaikan, tutustu valikoimaamme.
#

Käsivaralta sahaus-Koneet

Valikoimissa käsivaralta sahaukseen löytyvät vahvat huippumerkit kuten STIHL, WEKA ja MAKITA. Sahoja suurtaajuustekniikalla ja perinteisellä sähkötekniikalla, hydraulisena, polttomoottorilla aina käyttökohteen ja tarpeen mukaan.
#

Lattiasahaus-Koneet

Lattiasahauksessa edustamamme merkki on Norjalainen Sundt, myös pitkät perinteet Suomen sahamarkkinoilla omaava vahva merkki. Edelleen toimintakunnossa olevia sahoja asikkailla jopa 70-luvulta. Tutustu tästä tarkemmin laajaan lattiasahavalikoimaamme.
#

Pöytäsahaus-Koneet

Pöytäsahaukseen varastoimme muutamaa perusmallia, edustamamme valmistajalta löytyy myös laajempi valikoima rakennuskivien, laattojen työstöön suunniteltuja laitteita. Kysy niistä tarkemmin myyjiltämme.
#

Seinäsahaus-Koneet

Seinäsahauksessa luotamme myös Itävaltalaisen Braunin tekniikkaan, heidän uutta mallistoa tulossa sivuillemme pian. Saatavissa täysin sähköisesti ajettavia sahoja, kuin hydraulisia malleja.Kysy tarkemmin myyjiltämme.
#

Vaijerisahaus-Koneet

Vaijerisahauksessa merkimme on Itävaltalainen BRAUN, pitkät perinteet omaavalta valmistajalta löytyy useita makasiiniversioita, irrallaan myytävät ohjauspyörästömallit, vetopyörä myös seinäsahakiskolle. Voimanlähteenä hydrauliikka tai suurtaajuus- sähkötekniikka. Myyjämme auttavat mielellään oikean ratkaisun löytämisessä, meiltä myös tekninen tuki vaijerisahauksiin.