#

Kopadi painevesisäiliö 10 litraa

10 l Painevesisäiliöllä saat timanttiporauksiin vettä paikkoihin joissa ei verkostovettä. Saatavilla myös 40 litrainen akkutoiminen vesisäiliö.
#

Kopadi Painevesisäiliö 40 litraa

Painevesisäiliö timanttiporaukseen ja sahaukseen. Akkutoiminen 40 l painevesisäiliö, jolla saat helposti vettä poraus- ja sahauskohteisiin. Säiliössä on kestävä akku ja viisi nopeutta veden syötölle. Laitteessa vastaiskuventtiili joka katkaisee pumppauksen kun suljet veden poralta tai sahalta.
#

Vedenkerääjät muovista timanttiporaukseen (-P, -U, ja -V-mallit).

Kevyet muoviset vedenkeräimet suoraan Kopadin hyllystä. Kevyt ja hyvin seinässäkin alipaineella pysyvä porausveden- ja lietteen keräin Kuusi pyöreätä kokoa 50-300 mm poraputkille, kaksi kokoa U-mallia, esim. katonrajaan porattaessa ja yksi 420 mm leveä V-malli.
#

Vedenkerääjä VU (pyöreä suuaukko)

Metalliset, kestävät veden- ja porauslietteen keräimet timanttiporaukseen Kopadista. VU-mallit ovat pyöreällä suuaukolla varustettuja veden keräimiä. Laaja kokovalikoima suoraan hyllystä. Keräimen runko maalattua metallia ja kaulus kumia. Koot 33 mm- 360 mm.
#

Vedenkerääjä VUV (V-malli)

Metallinen ja kestävä V-mallin veden- ja porauslietteen keräin timanttiporaukseen Kopadista. Vähentää porauslietteen siivoamista. Kahta eri leveyttä, valuvan lietteen talteenottoon aukon alapuolelta. Keräin muodostaa yhdessä vesi-imurin kanssa alipaineen, jonka avulla keräin pysyy tiiviisti seinässä kiinni.
#

Vedenkerääjä VUU (U-malli)

Metalliset, kestävät veden- ja porauslietteen keräimet myös U;n mallisena Kopadista. Mahdollistaa porauksen seinän ja katon rajaan. Keräimen runko maalattua metallia ja kaulus kumia. Keräin muodostaa yhdessä vesi-imurin kanssa alipaineen jonka avulla keräin pysyy tiiviisti seinässä .
#

Vedenkerääjä VUL (L-malli)

Metallinen ja kestävä L-mallinen veden- ja porauslietteen keräin Kopadista. Keräin maalattua metallia ja kaulus kumia. Keräin muodostaa alipaineen yhdessä vesi-imurin kanssa ja pysyy tiiviisti paikoillaan. L-mallisella keräimellä pääset timanttiporauksessa myös nurkkiin.