Kopadi
#

Kopadi painevesisäiliö 10 litraa

10 l Painevesisäiliöllä saat timanttiporauksiin vettä paikkoihin joissa ei verkostovettä. Saatavilla myös 40 litrainen akkutoiminen vesisäiliö.
#

Kopadi Painevesisäiliö 40 litraa

Painevesisäiliö timanttiporaukseen ja sahaukseen. Akkutoiminen 40 l painevesisäiliö, jolla saat helposti vettä poraus- ja sahauskohteisiin. Säiliössä on kestävä akku ja viisi nopeutta veden syötölle. Laitteessa vastaiskuventtiili joka katkaisee pumppauksen kun suljet veden poralta tai sahalta.
#

Vedenkerääjä P timanttiporaukseen (muovi)

Muoviset vedenkeräimet suoraan hyllystä. Kevyt ja hyvin seinässäkin alipaineella pysyvä keräin veden ja porauslietteen imurointiin. 6 eri kokoa 50-300 mm poraputkille.
#

Vedenkerääjä VU (normaali)

Vedenkerääjiä timanttiporaukseen. Vähentää porauslietteen siivoamista ja pystyt poraamaan aroissakin kohteissa. Yksi porari pystyy hoitamaan, niin timanttiporauksen, kuin vesi/lietteen imuroinnin samalla kertaa. Vedenkerääjä pysyy seinässä kiinni alipaineella, kun se on kytketty Numatic vesi-imuriin.
#

Vedenkerääjä VUV (V-malli)

Vedenkerääjät timanttiporaukseen. Vähentää porauslietteen siivoamista ja pystyt poraamaan aroissakin kohteissa. Yksi porari pystyy hoitamaan, niin timanttiporauksen, kuin vesi/lietteen imuroinnin samalla kertaa. Vedenkerääjä pysyy seinässä kiinni alipaineella, kun se on kytketty Numatic vesi-imuriin. V-malli mahtuu monenlaisiin tiloihin timanttiporauksissa.
#

Vedenkerääjä VUU (U-malli)

Vedenkerääjiä timanttiporaukseen. Vähentää porauslietteen siivoamista ja pystyt poraamaan aroissakin kohteissa. Yksi porari pystyy hoitamaan, niin timanttiporauksen, kuin vesi/lietteen imuroinnin samalla kertaa. Vedenkerääjä pysyy seinässä kiinni alipaineella, kun se on kytketty Numatic vesi-imuriin. U-mallin kanssa voit porata aivan seinän viereen.
#

Vedenkerääjä VUL (L-malli)

Vedenkerääjiä timanttiporaukseen. Vähentää porauslietteen siivoamista ja pystyt poraamaan aroissakin kohteissa. Yksi porari pystyy hoitamaan, niin timanttiporauksen, kuin vesi/lietteen imuroinnin samalla kertaa. Vedenkerääjä pysyy seinässä kiinni alipaineella, kun se on kytketty Numatic vesi-imuriin. L-mallilla voit porata myös nurkkiin.