Kopadi
#

Timanttihionta, jyrsintä ja pinnoitteen poisto

Tarjoamme kattavan valikoiman koneita ja tarvikkeita timanttihiontaan. Kauttamme löydät ratkaisut lattianhiontaan-, käsihiontaan- sekä lattiajyrsintään. Konemerkkimme lattianhiontaan on saksalainen Schwamborn, valikoimasta löytyvät koneet saneeraushiontaan ja kiilloitushiontaan. Timanttikuppilaikoille oma konevalikoimansa. Lisäksi valikoimissa HTC:n ja Husqvarnan lattianhiomakoneiden kiinnityksillä olevat hiontatuotteet.
#

Timanttiporaus

Tuotevalikoima kattaa Timanttiporakoneet, -puomistot, -timanttiporanterät ja kaikki porauksessa tarvittavat tarvikkeet. Konemerkkejämme porauksessa ovat saksalainen Weka ja japanilainen Hakken, molemmat vuosikymmeniä suomessakin poranneita merkkejä. Timanttiporanterät valmistetaan omassa terittämössä Vantaalla. Valikoimastamme märkä- ja kuivaporaukseen soveltuvat, eri kivimateriaaleille sopivat vaihtoehdot. Kysy lisää ammattilaisiltamme.
#

Timanttisahaus

Timanttisahaus koostuu -kone ja laikkavalikoimasta, kattaen eri voimanlähteillä toimivat sahat: -lattia, -seinä, -vaijeri ja -käsivaralta sahaukseen. Kopadin timanttialan ammattilaisille suunnitellut timanttilaikat löytyvät myös täältä.
#

Poraustarvikkeet timanttiporaukseen

Timanttiporaukseen apuvälineet: kiinnitykseen ja kohdistamiseen, kierteenvaihtajat, jatkotangot ja muut tarvikkeet.
#

Painevesisäiliöt ja vedenkeräimet

Vedenkeräimet eri profiileilla timanttiporaukseen ja painevesisäiliöt 10 litraisena tai 40 litraisena timanttiporaukseen- ja sahaukseen.

Lue lisää timanttityökaluista ja niiden käyttökohteista.

Timanttityökalujen käyttökohteet

Timanttityökalut ammattirakentajalle