#

Lattianhiomakone Schwamborn DSM 250

Lattianhiomakone Schwamborn DMS 250 soveltuu erittäin hyvin pienille pinta-aloille pinnoitteiden, liimojen ja maalien poistoon sekä lattiapintojen tasoittamiseen. Soveltuu reunahiontaan molemmille puolille kääntyvän hiomapään ja irroitettavan pölynkauluskappaleen ansiosta.
#

Lattianhiomakone Schwamborn DSM 400

Lattianhiomakone Schwamborn DSM 400 on helppokäyttöinen, kevyen painonsa ansiosta myös helppo liikutella työkohteessa. Hiomakone soveltuu pienille ja keskisuurille lattioille, pinnoitteiden poistoon betonilattioilta. Saatavana lisäpainot.
#

Lattianhiomakone Schwamborn DSM 450

Lattianhiomakone Schwamborn DSM 450 soveltuu parhaiten pienten betonilattioiden hienohiontaan ja kiilloitukseen. Koneesta kahdella eri ohjainlaatikolla varustettua mallia.
#

Lattianhiomakone Schwamborn DSM 530

Lattianhiomakone Schwamborn DSM 530 on suosittu hiontakone betonin, tasoitteiden ja luonnonkivilattioiden saneeraukseen keskisuurille lattioille. Kopadin valikoimista hiontatarvikkeet myös muihin markkinoilla oleviin konemerkkeihin.
#

Lattianhiomakone Schwamborn DSM 530S

Lattianhiomakone Schwamborn DSM 530 S on tehokas hiontakone betonilattioiden saneeraushiontoihin. Tehokas moottori ja koneen riittävä paino antaa koneelle jo huiman suorituskyvyn. Kone sopii myös kiilloitushiontoihin planeettapäänsä ja säädettävän nopeuden ansioista. Kopadin valikoimista löydät laadukkaat hiontatarvikkeet myös muihin markkinoilla oleviin konemerkkeihin.
#

Lattianhiomakone Schwamborn DSM 650S

Lattianhiomakone Schwamborn DSM 650S on suunniteltu lattianhionnan ammattilaisille, betonin saneeraushionnan ja kiilloituksen isompiin kohteisiin.
#

Lattianhiomakone Schwamborn DSM 650RC

Kauko-ohjattava Lattianhiomakone Schwamborn DSM 650RC on suunniteltu betonilattiahionnan ammattilaisille, saneeraushionnan ja kiilloituksen isompiin kohteisiin.
#

Lattianhiomakone Schwamborn DSM 800S

Lattianhiomakone Schwamborn DSM 800S on oikea vastaus ammattimaiseen betonilattioiden hiontaan isoille pinta-aloille. Voimakas 15 kW moottori, vankka rakenne ja vaihteisto vaiheittaisella käynnistyksellä ovat ison koneen perusominaisuuksia kun lähdetään isoihin töihin.
#

Lattianhiomakone Schwamborn DSM 800RC

Kauko-ohjattava Lattianhiomakone Schwamborn DSM 800RC betonilattioiden hiontaan ja kiilloitukseen. Saksalaisen konemerkin uusinta tekniikkaa. Voimakas 15 kW moottori, vankka rakenne ja vaihteisto vaiheittaisella käynnistyksellä. Ammattilaisen valinta suurille pinta-aloille.
#

Lattianhoitokone Schwamborn ES 420S

Monikäyttöinen lattianhoitokone. Konetta voidaan käyttää hiomapapereilla, kuparilaikoilla ja timanttihiomapaloilla.
#

Lattianhiomakone KFG-400

Lattianhiomakone KFG-400 betonilattioiden saneeraushiontaan, tasoitteiden tehokkaaseen poistoon timanttipaloilla. Koneessa Fast-Lock pikakiinnitys hiomapaloille, joka mahdollistaa nopean segmentin vaihdon käsiteltävän pinnan mukaan.
#

Lattianhiomakone Eibenstock EBS 235.1

Lattianhiomakone pieniin tiloihin ja reunahiontaan. Kohteina ovat parveke, kellari, autotalli ja huoneistot sekä toimistot.