#

Timanttihiomalaikat

Timanttihiomalaikka, hiomakuppi, käsijyrsinlaikka...rakkaalla lapsella on monta nimeä. Timanttihiomalaikkojen segmenteissä on eri käyttötarkoituksiin suunniteltuja profiileja, sidosaineita ja raekokoja. Lisäksi valikoima erilaisille pinnoitteille (mm. maalit, epoksit ja liimat) suunniteltuja erikoislaikkoja ( ns.kynsilaikat) ja monivaihe-hienohiontaan keraamiset laikat ja muovisidosteiset hiomatyynyt. Tutustu, kysy vinkkejä tai pyydä meidät mukaan työmaalle.
#

Timanttihiomapalat, hiomatyynyt lattianhiomakoneisiin

Timanttihiomapalat sisältävät laajan valikoiman segmenttikovuuksia ja raekokoja erilaisten betoni- tasoite- ja kivipintojen työstämiseen, paloissa QS-kiinnitys Schwamborn- ja Skanmaskin-merkkisiin lattianhiomakoneisiin. Valikoimastamme myös HTC- ja Husqvarna-merkkisten koneiden kiinnikkeillä olevat hiomapalat. Lisäksi laaja valikoima alustalevyjä QS-kiinnityksellä markkinoiden yleisimpiin malleihin. Kysy lisää myyjiltämme.
#

Lattianhiomakoneet

Lattianhiomakoneet betonin ja tasoitteiden timanttihiontaan alustan kokoluokissa 230-800 mm. Konemerkkeinä mm. saksalainen Schwamborn,Eibenstock. Valikoimastamme löydät laitteet niin saneeraus- kuin viimeistelyhiontaan ja kiilloitukseen. Valikoimassa myös timanttihiomapalat ja kiilloituspadit markkinoilla oleviin eri merkkisiin koneisiin. Kopadi Oy:stä huolto omasta takaa myymiimme koneisiin.
#

Seinä- ja kattohiomakone Schwamborn WDS 530

Schwamborn WDS 530 hiontapää, 2019 Bauma-messuilla innovaatiopalkinnolla palkittu hiontalaite Brokk-robotin lisälaitteeksi. Laite mahdollistaa suurten pinta-alojen hionnat seinä- ja sisäkattopinnoilta. Lisätehoa Brokkin monipuolisiin käyttömahdollisuuksiin.
#

Lattiajyrsimet, matonpoistokoneet, rummut ja tarvikkeet

Lattiajyrsin- ja matonpoistokone valikoima koostuu saksalaisen Schwamborn-merkin koneista ja tarvikkeista. Jyrsimet soveltuvat betonin karhentamiseen ja poisjyrsintään ja paksujen tasoitekerrosten poistoon. Matonpoistokoneet muovimattojen-, laminaatin- ja parketin poistoon. Kauttamme koneiden rumpupakat, terät, varaosat ja huollot.
#

Timanttihiomakoneet timanttikuppilaikoille

Käsihiomakoneet timanttikuppilaikoille betonin ja tasoitteiden nopeaan hiontaan. Kopadin konevalikoimassa ollaan kiinnitetty huomiota koneiden moottoritehoihin, hyvin hiovat / jyrsivät timanttihiomalaikat vaativat myös koneelta riittävää tehoa.