#

Hakken porapuomit Timanttiporakoneille

Hakken porapuomit kaikille timanttiporakoneille. Pieni jalustaosa mahtuu lähelle seinää ja mahdollistaa reiän teon lähelle estettä. Taittuvat poramuomit mahdollistavat vinoporaukset timanttiporaukseen.
#

Hakken EHAC-80Ai -automaattinen syöttölaite timanttiporakoneelle

Hakken-automaattisyöttölaite, joka sopii Hakken-syöttölaitteisiin CL-493 ja CL-592C. Nopeuttaa poraamista ja parantaa tuottavuutta. Timanttiporakoneen automaattinen syöttölaite vapauttaa porarin kädet valmistelemaan esim. seuraavaa porattavaa aukkoa.
#

Weka KS 18 Porapuomi Timanttiporakoneille

Weka KS 18 porapuomi on kompakti ja pienikokoinen, hyvä valinta timanttiporakoneille kauluskiinnityksellä (60 mm). Suosittu paketti on kyseinen puomi ja Weka 16 käsivarais -timanttiporakone. Sisältää alipainekiinnitysjalustan sekä vinoporausmahdollisuuden.
#

DS 600 Porapuomisto Timanttiporakoneille

Kevytrakenteinen, mutta tukeva porapuomisto timanttiporakoneille. Puomistossa kaksinopeuksinen syöttömahdollisuus. DS 600 porajalka on tehty alumiinista, pyörät mahdollistavat helpon siirtelyn. Taustan tukijalan ollessa avoin on köysikierreankkuroinnin säätö helpompaa.
#

Teleskooppipuomi mpirum 40+ Timanttiporakoneille

Teleskooppipuomi mpirum 40+ sopii useimpiin timanttiporakoneisiin joissa 60 mm kauluskiinnitys. Jalustassa on 60 mm istukkakiinnitys Wekan DKS15, DK16 ja DK18 koneisiin. Teleskooppipuomisto mahdollistaa porauksen ilman ankkurointia, mahdollistaa timanttiporaukset ylös, alas ja sivulle. Myös vinoporausmahdollisuus. Jalustan ulottuvuus 2040-3275 mm ja max. vaakaporaus 220 mm.
#

Teleskooppipuomi-mpirum 50+ Timanttiporakoneille

Teleskooppipuomi mpirum 50+ timanttiporakoneille/terille max. 350 mm vaakaporauksessa. Koneen kiinnitys porakoneen kyljestä pikalukituksella, joka mahdollistaa helpon ja nopean koneen vaihdon aina kohteen mukaan. Järjestelmä mahdollistaa porauksen ilman ankkurointia, timanttiporaukset ylös, alas ja sivuille. Myös vinoporausmahdollisuus. Wekan mallistosta suosittelemme DK 32, DKS 32 ja SR-mallit joilla mahdollisuus myös ylöspäin poraukseen.