Kopadi
#

Hakken porapuomit Timanttiporakoneille

Hakken porapuomit kaikille timanttiporakoneille. Pieni jalustaosa mahtuu lähelle seinää ja mahdollistaa reiän teon lähelle estettä. Taittuvat poramuomit mahdollistavat vinoporaukset timanttiporaukseen.
#

Weka KS 18 Porapuomi Timanttiporakoneille

Weka KS 18 porapuomi on kompakti ja pienikokoinen, hyvä valinta timanttiporakoneille kauluskiinnityksellä (60 mm). Suosittu paketti on kyseinen puomi ja Weka 16 käsivarais -timanttiporakone. Sisältää alipainekiinnitysjalustan sekä vinoporausmahdollisuuden.
#

DS 600 Porapuomisto Timanttiporakoneille

Kevytrakenteinen, mutta tukeva porapuomisto timanttiporakoneille. Puomistossa kaksinopeuksinen syöttömahdollisuus. DS 600 porajalka on tehty alumiinista, pyörät mahdollistavat helpon siirtelyn. Taustan tukijalan ollessa avoin on köysikierreankkuroinnin säätö helpompaa.
#

Teleskooppipuomi-Kopadi 190 Timanttiporakoneille

Teleskooppipuomi sopii useimpiin porakoneisiin joissa 60 mm kauluskiinnitys. Jalustassa on 60 mm istukkakiinnitys Wekan 16 ja 18 koneisiin. Teleskooppipuomisto mahdollistaa porauksen ilman ankkurointia, mahdollistaa timanttiporaukset ylös, alas ja sivulle. Myös vinoporausmahdollisuus.
#

Teleskooppipuomi-Kopadi 260 Timanttiporakoneile

Teleskooppipuomi 260:sta ja Wekan valovirtaisesta DK 32, SR 25 ja SR 38 timanttiporakoneista saat tehokkaat parivaljakot, ( SR-koneet ovat vesijäähdytteiset joten soveltuvat myös ylöspäin poraukseen). Teleskooppipuomisto mahdollistaa porauksen ilman ankkurointia, mahdollistaa timanttiporaukset ylös, alas ja sivuille. Myös vinoporausmahdollisuus.
#

Teleskooppipuomi-Kopadi 450 Timanttiporakoneille

Teleskooppipuomi 450:sta ja Wekan keskikokoisista timanttiporakoneista, esim. DK 52 tai SR 38 saat hyvän ja varman yhdistelmän. Teleskooppipuomisto mahdollistaa porauksen ilman ankkurointia, mahdollistaa timanttiporaukset ylös, alas ja sivuille. Myös vinoporausmahdollisuus.
#

Hakken EHAC-80Ai -automaattinen syöttölaite timanttiporakoneelle

Hakken-automaattisyöttölaite, joka sopii Hakken-syöttölaitteisiin CL-493 ja CL-592C. Nopeuttaa poraamista ja parantaa tuottavuutta. Timanttiporakoneen automaattinen syöttölaite vapauttaa porarin kädet valmistelemaan esim. seuraavaa porattavaa aukkoa.