#

Purkurobotit BROKK

Maailman johtavan valmistajan, ruotsalaisen Brokkin purkurobotit ovat keskeinen osa tämän päivän ammattitaitoista ja tehokasta purkamista. Kopadi Oy on valtuutettu Brokkin maahantuoja Suomessa. Valikoimasta löytyvät koneet painoluokissa 600-10 000 kg.
#

Alustakoneiden työkalut Epiroc

Alustakoneiden lisälaitteet koostuvat Epirocin valikoimasta. Maailman suurimman iskuvasaroiden valmistajan valikoimasta löytyy suuri kattaus lisälaitteita purkukohteisiin, kiven rikotukseen, romuttamoille ja maanrakennukseen, kuten iskuvasarat, kauhamurskaimet, magneetit, jyrsimet, pulveroijat ja leikkurit.
#

Maantiivistäjät- Weber, Paclite

Valikoimastamme löytyvät alansa huippua edustavat Weberin ja Pacliten maantiivistäjät. Meiltä saat asfaltti- ja pihakivitarpeisiin soveltuvat eteenpäin kulkevat maantiivistäjät sekä vaativaan maanrakennuskäyttöön tarkoitetut suunnanvaihdolliset maantiivistäjät. Kaivantoihin ja pienempiin täyttöihin valikoimasta löytyy suosittu pyöreä maantiivistäjä.
#

Käsityökalut poraus ja piikkaus

Kopadi Oy tarjoaa kattavan valikoiman käsikäyttöisiä työkaluja lohkomiseen, poraukseen ja piikkaukseen. Valikoimastamme löydät eri voimanlähteillä olevat koneet ja tarvikkeet. Tervetuloa tutustumaan tuotteisiin suoraan myymäläämme, Koivupuistontie 18, Vantaa.