Kopadi
#

Käsityökalut purkuun ja saneeraukseen

Kopadi Oy tarjoaa kattavan valikoiman käsikäyttöisiä purkutyökaluja. Valikoimastamme löytyy erilaisia puukkosahoja, piikkausvasaroita sekä poravasaroita. Myymälästämme kaikkiin käsikoneisiin laaja valikoima teriä ja työkaluja.
#

Purkurobotit

Maailman johtavan valmistajan, ruotsalaisen Brokkin purkurobotit ovat keskeinen osa tämän päivän ammattitaitoista ja tehokasta purkamista. Kopadi Oy on valtuutettu Brokkin maahantuoja Suomessa. Valikoimasta löytyvät koneet painoluokissa 600-10 000 kg.
#

Maantiivistäjät

Valikoimastamme löytyvät alansa huippua edustavat Weberin ja Pacliten maantiivistäjät. Meiltä saat asfaltti- ja pihakivitarpeisiin soveltuvat eteenpäin kulkevat maantiivistäjät sekä vaativaan maanrakennuskäyttöön tarkoitetut suunnanvaihdolliset maantiivistäjät. Kaivantoihin ja pienempiin täyttöihin valikoimasta löytyy suosittu pyöreä maantiivistäjä.

Paclite ja Weber maantiivistäjät suoraan hyllystä.

#

Alustakoneiden työkalut

Alustakoneiden lisälaitteet koostuvat Epirocin valikoimasta. Maailman suurimman iskuvasaroiden valmistajan valikoimasta löytyy suuri kattaus lisälaitteita purkukohteisiin, kiven rikotukseen, romuttamoille ja maanrakennukseen, kuten iskuvasarat, kauhamurskaimet, magneetit, jyrsimet, pulveroijat ja leikkurit.
#

Siirtokalusto