#

Timanttihiomalaikka PCD

Timanttihiomalaikka pienillä PCD-kynsillä. Erittäin kovien ja ohuiden pintojen aukihiontaan kuten vanhat kovat maalit kylpyhuoneissa, epoksi ja sen kaltaiset materiaalit. Myös hiottaessa sulavat elastiset pinnoitteet, piki ja tietyt maalit. Halkaisijat: 125, 150 ja 180 mm.
#

Kynsihiomalaikka PCD- S

Tehokas PCD-S Kynsihiomalaikka maalin, liiman ja epoksin poistoon. Kynsillä varustetun laikan tarkoitus rikkoa kova / lasittunut pinta esim. epoksista. Suorakaiteen muotoinen tukisegmentti ehkäisee liian voimallisen pureutumisen materiaaliin ja suojaa kynsiä esim. alla olevalta betonilta. Halkaisijat: 125,150 ja 180 mm.
#

Timanttihiomalaikka PCD-Cobra

Timanttihiomalaikka keskikokoisilla PCD-kynsillä ja tukisegmenteillä, soveltuu 2-4 mm pinnoitteiden hiontaan, kuten epoksi, liimat, maalit joiden ongelmana normaalihionnassa on sulaminen. Halkaisijat: 125, 150 ja erikoiskoko 50 mm.
#

Timanttihiomalaikka Tornado Ultra

Timanttihiomalaikka PCD kynsillä ja tukisegmenteillä. Parhaimmillaan pikiliiman poistossa betonipinnoilta. Kovien ja paksujen tasoitteiden poistoon ja pinnan rikkomiseen, esim. uimahalleissa käytettävät erikoistasoitteet ja pikiliimat. Halkaisijat: 125, 130,150 ja 180 mm.
#

Timanttihiomalaikka PCD Sharp

Timanttihiomalaikka PCD Sharp, leikkaavaksi muotoilulla PCD-kynnellä. Elastisille pinnoille, kuten muovi-kumisidosteiset pinnoitteet. Mm. Akryylibetoni. Halkaisija 125 mm.
#

Timanttihiomalaikka PCD Sharp S

Timanttihiomalaikka elastisten pinnoitteiden poistoon, kuten akryylibetoni. Laikassa tukisegmentit suojaamassa PCD-kynsiä hiovalta alla olevalta materiaalilta. Halkaisija 125 mm.
#

Kynsihiomalaikka PCD Super

Kynsihiomalaikka isoilla PCD paloilla. Erittäin tehokas isolla kynsillä varustettu laikka paksujen tasoitteiden poistoon. Kyseinen laikka vaatii myös käytettävältä koneelta riittäviä ominaisuuksia, tutustu AGP:n käsihiomakoneisiin sivuiltamme. Halkaisijat: 125, 150 ja 180mm.
#

Timanttihiomalaikka T-Flash

Timanttihiomalaikka T-Flash soveltuu kovien pintojen, kuten metallipintojen sekä kovien maalien ohueen pintapoistoon. Halkaisija 125 mm.