Kopadi

Timanttiporanterä kattavasta valikoimastammme

#

KX 1200-sarja

Kopadin KX 1200 -sarjan timanttiporanterät on suunniteltu Suomen rakennusteollisuudessa käytetyille kivipohjaisille materiaaleille. Varastostamme löytyy teriä halkaisijaltaan 18-900 mm, mutta tilauksesta voimme toimittaa teriä aina 2000 mm saakka. Timanttiporanterät ovat yleensä 350 mm tai 500 mm pitkiä, mutta valmistamme tilauksesta myös muita pituuksia. Olemme Suomen suurin KX-timanttiporanterien toimittaja. Olemme tehneet yhteistyössä asiakkaidemme kanssa töitä sen eteen, että olemme luoneet timanttisegmentin, joka toimii.
#

Kuivaporanterät Laser CR128

Kuivaporaukseen suunnitellut kuivaporanterät Kopadilta. Timanttisegmentti, porarunko ja kiinnitys kuivaporakoneeseen on kokonaisuutena suunniteltu kuivaporaamiseen. Keskeistä onnistuneeseen poraukseen on riittävän jäähdytyksen muodostus imuilmalla. Keskiössä on imukanavin varusteltu timanttiporakone, riittävän tehokas imuri ja kuivaporaukseen suunniteltu timanttiporanterä. Kysy lisää asiantuntevilta myyjiltämme.
#

Rasiaporanterät

Rasiaporanterät SDS+ -keskitysterällä betonin ja tiilen poraukseen. Soveltuvat yleisimpiin porakoneisiin. Käytetään esimerkiksi sähkötöissä valokatkaisijoiden upotuksiin. Laserhitsattu timanttisegmentti ja rungon jäähdytysreiät mahdollistavat kuivaporauksen.

Kopadin terittämö − tilaa timanttiporanterä tarpeesi mukaan

Meillä on Vantaalla oma timanttiporanterien tuotanto ja terittämö. Teritämme asiakkaillemme poranteriä ja juotamme niihin kiinni uudet timanttisegmentit. Kiireelliset tapaukset voimme hoitaa tilanteen mukaan vaikka saman tien, asiakkaan odottaessa. Korjaamme myös porakoneita, ja laajan varaosavarastomme vuoksi myös se hoituu nopeasti. Meiltä voit myös tilata varaosia!

Kopadi myy myös kaikki timanttiporaukseen liittyvät tuotteet, kuten timanttiporat, vedenkeräimet ja vesi-imurit.

Ota yhteyttä