Kopadi
#

Timanttiporanterät

Timanttiporanterät heti varastosta 18 mm - 900 mm asti. Saatavilla 1/2" tai CR 128 kiinnityksellä. Segmentit kiven, teräsbetonin, betonin, tiilen ja asfaltin poraukseen. Myös pitkät timanttiporanterät varastossa. Perusvalikoiman lisäksi voimme räätälöidä tilauksesta erikoiskokoja ( toimitusaika n. 2 viikkoa). Kopadi Oy valmistaa terät omassa terittämössä Vantaalla kolmen ammattilaisen voimin.
#

Timanttiporakoneet

Valikoimassa Weka ja Hakken merkkisiä timanttiporakoneita. Koneet suunniteltu käsivaralta tai puomistolla poraamiseen. Saksalainen Weka on alan porakonevalmistajana erittäin tunnettu ja tunnustettu. Molemmat konemerkkimme tuomme itse maahan, näin sitoudumme varastoimaan myös varaosat. Oma huoltomme huoltaa kaikki myymämme koneet ammattitaidolla.
#

Porapuomistot Timanttiporakoneile

Mallistostamme löytyy: Taittuvia, suoria, takatuellisia ja teleskooppiporausjalustoja. Puomistoihin voidaan asentaa useimmat markkinoilla olevat timanttiporakoneet. Hyvä porapuomisto on kiinteä osa onnistunutta ja turvallista timanttiporaamista.
#

Teritys Timanttiporanterille

Kopadi Oy terittää kolmen ammattilaisen voimin halkaisijaltaan 18-1200mm timanttiporanterät. Teritämme terät pitkällä kokemuksella ja käsityönä. Terityksemme räätälöi tarvittaessa terät juuri kohteeseen toimivaksi.