Kopadi
#

Timanttiporanterät

Timanttiporanterät heti varastosta 18 mm - 900 mm asti. Saatavilla 1/2" tai CR 128 kiinnityksellä. Segmentit kiven, teräsbetonin, betonin, tiilen ja asfaltin poraukseen. Myös pitkät timanttiporanterät varastossa. Perusvalikoiman lisäksi voimme räätälöidä tilauksesta erikoiskokoja ( toimitusaika n. 2 viikkoa). Kopadi Oy valmistaa terät omassa terittämössä Vantaalla kolmen ammattilaisen voimin.
#

Timanttiporakoneet

Valikoimastamme löytyy Weka ja Hakken merkkisiä timanttiporakoneita. Koneilla pystyy poraamaan käsivaraisesti sekä jalustalla. Saksalainen Weka on timanttiporakonevalmistajana erittäin tunnettu. Mallistosta löytyy klassikot DK 16 käsiporakone ja DK 32 pylväsporakone. Nämä kyseiset mallit ovat olleet jo vuosia timanttiurakoitsijoiden suosikit. Hakken merkkiset timattiporakoneet ovat olleet markkinoilla jo 80-luvun alusta lähtien.
#

Porapuomistot

Mallistostamme löytyy: taittuvia, suoria, takatuellisia ja teleskooppiporausjalustoja. Puomistoihin saamme sovitettua kaiken kokoisia ja merkkisiä timanttiporakoneita. Mallistomme valmistajina toimii mm. Hakken, Dipo ja Diacom. Hyvä porapuomisto on kiinteä osa onnistunutta ja turvallista timanttiporaamista.
#

Teritys

Kopadi Oy terittää kolmen ammattilaisen voimin halkaisijaltaan 18-1200mm timanttiporanterät. Teritämme terät pitkällä kokemuksella ja käsityönä. Terityksemme räätälöi tarvittaessa terät juuri kohteeseen toimivaksi.