#

Timanttiporanterät

Timanttiporanterät heti varastosta 18 mm - 900 mm halkaisijoilla. Varastovalikoima saatavilla 1/2"-kierre/ 350 mm tai CR 128-kierre/ 500 mm vakiopituuksilla. Timanttisegmentit valitaan kulloisenkin porattavan materiaalin mukaan;- kiven, -teräsbetonin, -betonin, -tiilen ja -asfaltin timanttiporaukseen. Varastoimme perusvalikoiman lisäksi yleisimmin käytetyt porahalkaisijat useammilla pituuksilla aina 2000 mm pituuteen saakka. Perusvalikoiman lisäksi voimme räätälöidä tilauksesta erikoiskokoja ( toimitusaika runkovalmistajalta n. 2 viikkoa). Kopadi Oy valmistaa laadukkaat ammattilaisten timanttiporanterät omin voimin Vantaalla.
#

Timanttiporakoneet

Valikoimassa Weka ja Hakken merkkisiä timanttiporakoneita. Koneet suunniteltu käsivaralta tai puomistolla poraamiseen. Saksalainen Weka on alan porakonevalmistajana erittäin tunnettu ja tunnustettu. Molemmat konemerkkimme tuomme itse maahan, näin sitoudumme varastoimaan myös varaosat. Oma huoltomme huoltaa kaikki myymämme koneet ammattitaidolla.
#

Porapuomistot Timanttiporakoneille

Mallistostamme löytyy: Taittuvia, suoria, takatuellisia ja teleskooppiporausjalustoja. Puomistoihin voidaan asentaa useimmat markkinoilla olevat timanttiporakoneet. Hyvä porapuomisto on kiinteä osa onnistunutta ja turvallista timanttiporaamista.
#

Teritys Timanttiporanterille

Kopadi Oy.ssä valmistetaan uudet ja teritetään asiakkaiden käytetyt timanttiporanterät omien ammattilaisten voimin. Työmenetelminä perinteinen juotosliitos ja laserhitsaus. Timanttiporanterä-valikoimamme on laaja ja sen lisäksi voimme räätälöidä nopeasti asiakkaan tarpeiden mukaisen timanttiporanterän. Käänny rohkeasti ammattilaistemme puoleen jos timanttiporauksessa joku jää askaruttamaan.