#

Alipaineistajat

Alipaineistaja on keskeinen osa nykypäivän pölynhallintaa rakennustyömailla. Laitteilla voidaan alipaineistaa haluttu tila / tilakokonaisuus ja näin estää pölyn leviäminen muihin tiloihin. Alipaineistajan kautta voidaan myös kierrättää ja näin samalla puhdistaa tilan ilmaa, ellei varsinaiselle alipaineistamiselle ole tarvetta tai edellytyksiä. Valikoimamme koostuu viidestä eri kokoluokan koneesta, Strong-merkillä.
#

Rakennuspölynimurit

Rakennnuspölynimurit ammattilaisen pölynhallintaan rakennustyömaille. Tuotevalikoima on rakennettu asiakaskuntamme tarpeista, johon on vuosia kuulunut haitta-aineiden ja pölyn hallitseminen rakennustyömailla. Laadukas valikoimamme tuotteita ja tarvikkeita sisältää tarvittaessa myös suunnittelua rakennus- ja saneerauskohteiden pölynhallintaan. Kysy rohkeasti lisää.
#

Esierottimet Rakennusimureille

Rakennusimureiden esierotinta käytetään lisäämään imuroinnin kapasiteettia. Esierotin kerää valtaosan imuroitavasta materiaalista ja näin säästää imurin suodattimia ja moottoria lisäten työn tehokkuutta.
#

Vesi-imurit ja lieteimurit

Vesi-imuri ja lieteimurivalikoimamme koostuu Numatic-merkkisistä imureista. Valikoima kattaa eri kokoluokat erilaisiin veden- ja lietteen käsittelytarpeisiin.

Laadukkaat tuotteet pölyn- ja vedenhallintaan

Pölyn- ja vedenhallinta on tärkeä osa monia teollisuus- ja rakennusprosesseja. Se käsittää erilaisia menetelmiä ja käytäntöjä, joilla hallitaan ja vähennetään pölyn ja veden aiheuttamia haittoja ja riskejä työympäristössä, asuinalueilla ja ympäristössä. Pölyntorjunnalla työympäristö on terveellisempi ja työnjälki laadukkaampaa, lisäksi loppusiivoukset hoituvat jouhevammin, kun pölyntorjunnasta on pidetty huolta ennakoivasti. Valikoimamme kattaa alipaineistajat, H-luokan rakennusimurit, esierottimet ja vesi-imurit. Meiltä myös asbestitöihin näytepumput ja paine-eromittarit. Edustamme alan huippumerkkejä kuten Strong ja Numatic.


Mitä pölynhallinta on?

Pölynhallinta keskittyy pölyn minimointiin ja hallittuun keräilyyn sellaisissa ympäristöissä, missä sen muodostuminen on väistämätöntä, kuten rakennustyömailla, kaivoksissa, teollisuuslaitoksissa ja maataloudessa. Pölynhallintastrategiat sisältävät:


  • Pölynsidonta: Tämä voi tapahtua esimerkiksi vedellä sumuttamalla, mikä estää pölyn leviämisen. Kemiallisia pölynsidonta-aineita voidaan myös käyttää pölyn liimaamiseen paikoilleen.
  • Pölynimurit ja suodatusjärjestelmät: Työmailla ja teollisuuslaitoksissa käytettävät ilmanpuhdistuslaitteet voivat poistaa ilmasta pölyhiukkasia ja parantaa ilmanlaatua.
  • Pölynkeräysjärjestelmät: Erityinen pölynkeruulaitteisto voi kerätä pölyä suoraan sen syntysijoilta, kuten sahoilta, hionnalaitteista tai puristimista.
  • Peittely ja suojaus: Altistuneet materiaalit, kuten rakennustarvikkeet, voidaan peittää suojapeitteillä pölyn muodostumisen estämiseksi.


Hyvä pölyn- ja vedenhallinta parantaa työturvallisuutta, suojaa ympäristöä ja säästää resursseja. Hallintamenetelmät on sopeutettava kulloinkin vallitseviin olosuhteisiin ja niiden tavoitteisiin, olipa kyseessä sitten työmaan pölyn torjunta tai vesivarojen kestävä käyttö. Kopadilta saat laadukkaat tuotteet tehokkaaseen pölyn- ja vedenhallintaan, autamme tarvittaessa valitsemaan oikeat tuotteet.