#

Alipaineistajat

Alipaineistaja on keskeinen osa nykypäivän pölynhallintaa rakennustyömailla. Laitteilla voidaan alipaineistaa haluttu tila / tilakokonaisuus ja näin estää pölyn leviäminen muihin tiloihin. Alipaineistajan kautta voidaan myös kierrättää ja näin samalla puhdistaa tilan ilmaa, ellei varsinaiselle alipaineistamiselle ole tarvetta tai edellytyksiä. Valikoimamme koostuu viidestä eri kokoluokan koneesta, Strong-merkillä.
#

Rakennuspölynimurit

Rakennnuspölynimurit ammattilaisen pölynhallintaan rakennustyömaille. Tuotevalikoima on rakennettu asiakaskuntamme tarpeista, johon on vuosia kuulunut haitta-aineiden ja pölyn hallitseminen rakennustyömailla. Laadukas valikoimamme tuotteita ja tarvikkeita sisältää tarvittaessa myös suunnittelua rakennus- ja saneerauskohteiden pölynhallintaan. Kysy rohkeasti lisää.
#

Esierottimet Rakennusimureille

Rakennusimureiden esierotinta käytetään lisäämään imuroinnin kapasiteettia. Esierotin kerää valtaosan imuroitavasta materiaalista ja näin säästää imurin suodattimia ja moottoria lisäten työn tehokkuutta.
#

Vesi-imurit ja lieteimurit

Vesi-imuri ja lieteimurivalikoimamme koostuu Numatic-merkkisistä imureista. Valikoima kattaa eri kokoluokat erilaisiin veden- ja lietteen käsittelytarpeisiin.