Kopadi

Kopadi Oy on Suomen merkittävin ammattikäyttöön tarkoitettujen timanttityökalujen toimittaja rakennusalalla. Tuoteohjelmaan kuuluvat myös Epirocin tuotteisto kokonaispurkuun, Brokk purkurobotit sekä rakennusimurit ja alipaineistajat pölynhallintaan.

Vuonna 2006 perustettu yritys tuo maahan, varastoi, huoltaa ja myy timanttityökaluja sekä alan koneita. Valikoimamme on laajentunut kattamaan myös maanrakennukseen liittyviä koneita mm. Weberin maantiivistäjät.

Yhteistyöllä parempiin lopputuloksiin

Teemme yhteistyötä alan johtavien valmistajien kanssa, varmistaen edustamiemme tuotteiden laadun ja toimivuuden ammattikäytössä. Kehitämme jatkuvasti tuoteohjelmaamme asiakkaidemme muuttuvien tarpeiden ja saamamme palautteen mukaisesti. Asiakasyhteistyössämme korostamme jatkuvaa tuotekehitystä, asiantuntevaa palvelua, luotettavuutta ja ammattimaisia ratkaisuja vaativiinkin kohteisiin.

Olemme yhdessä useiden timanttialan ammattilaisten kanssa kehittäneet suomalaisille kivi- ja betonikovuuksille kattavan, timanttialan myydyimmäksi tuoteryhmäksi nousseen KX-timanttisarjan. Toimimme myös Brokk-purkurobottien maahantuojana sekä Epirocin tuoteohjelman edustajana Suomessa. Lisäksi huollamme ja myymme varaosat kaikkiin markkinoiden yleisimpiin koneisiin.

Ota yhteyttä!

Lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme saat ammattitaitoiselta henkilökunnaltamme. Toiminta-alueenamme on koko Suomi. Työmaapalvelumme takaavat oikea-aikaiset ja nopeat toimitukset Etelä-Suomessa, lisäksi Turun, Jyväskylän, Oulun ja Kuopion myyntipisteemme palvelevat paikallisilla varastoilla. Myymälä ja huoltopisteemme sijaitsevat Vantaalla. Tervetuloa tutustumaan!