Kysythän meiltä nyt myös pölynhallinnasta!

Tiivistettyämme yhteistyötämme pölynhallintaan ja kosteustekniikkaan erikoistuneen Strong Finland Oy:n kanssa pystymme tarjoamaan asiakkaillemme yhä laajemman valikoiman tuotteita, asiantuntijuutta ja huoltopalveluita.

Asiakkaamme saavat kauttamme jatkossa entistäkin laajemman valikoiman tuotteita ja palveluita, sillä olemme tiivistäneet yhteistyötämme suomalaisen Strong Finland Oy:n kanssa. Strong Finland Oy on moderniin pölynhallintaan sekä kosteustekniikkaan erikoistunut laitevalmistuttaja ja maahantuoja, joka kuuluu alansa arvostetuimpiin toimijoihin.

Olemmekin erittäin tyytyväisiä, että voimme jatkossa tarjota asiakkaillemme myös Strong Finland Oy:n osaamista ja tuotetietoutta!

Käytännössä yhteistyötä Kopadi Oy:n ja Strong Finland Oy:n välillä on tiivistetty yhteisten tuoteostojen ja kehityshankkeiden kautta sekä yhdistämällä molempien pitkän linjan osaamista ja asiantuntijuutta. Yhteistyö on saanut vahvistusta myös yhteisen omistajuuden kautta.

Asiakkaillemme saamme tiiviimmän yhteistyön kautta tarjottua jatkossa huomattavasti aiempaa laajemman tuotevalikoiman, sillä Strong Finland Oy:lla on töissä asiantunteva joukko pölynhallinnan laitteiden ja kosteustekniikan ammattilaisia, jotka tuntevat alan laitteet läpikotaisin.

Molempien osapuolten toimintaan kuuluu keskeisesti myös luotettava huolto- ja korjauspalvelu. Yhteistyön myötä kummankin yrityksen huoltopalveluita saadaan tehostettua entisestään, kun toimintoja voidaan yhtenäistää ja sitä kautta monipuolistaa.

Yhdessä olemme vahvempia

Me Kopadi Oy:lla tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman timanttityökaluja, mutta myös erilaisia purku- ja maarakennus sekä työmaatekniikkaan liittyviä laitteita. Koska asioita pyritään nykyään toteuttamaan yhä paremmilla työtavoilla ja entistä pölyttömämmin, on pölynhallinnalla keskeinen rooli myös monen asiakkaamme arjessa.

- Suomalainen Strong Finland Oy on kanssamme hyvin samanhenkinen yritys ja molemmissa yrityksissä omistajat ovat itse tiiviisti mukana toiminnassa. Uskomme, että kun kaksi oman alansa huippuasiantuntijaa yhdistävät voimansa, on lopputulos varmasti loistava, tiivistää Kopadin toimitusjohtaja Janne Niemi.

Toivommekin, että olet meihin yhteydessä jatkossa myös kaikissa pölynhallintaan liittyvissä kysymyksissä!

Haluatko kuulla lisää yhteistyöstä?

Ota yhteyttä meihin täällä

Ota yhteyttä Strong Finlandiin täällä