#

Vaijerisaha Braun SSP 12-15

Braun vaijerisaha SSP 12-15 hydrauli- ja sähkötoimisena. Eri mallit eroavat toisistaan lähinnä voimanlähteen ja vaijeripankin kapasiteetin koon mukaan. Kokonaisuus sisältää vaijeripankin ja vetopyörän (kuvassa), voimanlähteen joko hydraulisena tai sähköisenä, ohjainlaitteen ja apupyörästöt vaijerin ohjaamiseen. Lisäksi oikean timanttivaijerin valinta sahattavan kohteen mukaan, liitosholkit ja työkalut.
#

Braun harppisaha

Braun Harppisahan saa kokonaan omana kokonaisuutena tai se voidaan yhdistää olemassa oleviin seinäsahan kiskoihin ja voimanlähteisiin. Harppisaha mahdollistaa suurien pyöreiden aukkojen teon paksuihinkin rakenteisiin.
#

Vaijerisahaus seinäsahalla

Braunin valikoimasta löytyy sovellus tehdä yksinkertaiset vaijerisahaukset seinäsahan moottoria ja kiskoja hyödyntäen. Lisäksi valikoimastamme tarvittavat apupyörästöt esim. tarvittavien kulmien tekoon.
#

Timanttivaijerit

Timanttivaijerit ovat oleellinen osa timanttiurakoitsijoiden amaattiosaamista. Vaijerisahauksella voidaan operoida suuria rakenteita kuten betonisillat ja teollisuuden vahvasti raudoitetut rakenteet. Vaijereista löytyy myös tänä päivänä suuri valikoima mm. erilaisille metallirakenteille sopivia vaijereita. Kysy lisää ammattitaitoisilta myyjiltämme.
#

Tarvikkeet vaijerisahaukseen

Tarvikkeet timanttivaijerisahaukseen, jatkoliittimet, liitinpuristimet.