#

Weber CFR 90 Pyöreä maantiivistäjä

Weber CFR 90 on pyöreäpohjainen maantiivistäjä. Pohjalevyn ansiosta maantiivistäjä on helposti liikuteltavissa ahtaissa käyttökohteissa.
#

Weber CFR 90 DC Pyöreä maantiivistäjä, Honda GXe

Weber CFR 90 DC on uusi Hondan GXe-sähkömoottorilla/ akulla toimiva pyöreäpohjainen maantiivistäjä. Pohjalevyn ansiosta maantiivistäjä on helposti liikuteltavissa ahtaissa käyttökohteissa. Mm. anturoiden vierustat. Sähkömoottori mahdollistaa myös päästöttömän työskentelyn sisätiloissa. Tervetuloa Vantaalle tutustumaan Weberin maantiivistäjä mallistoon.
#

Paclite PX91 Pyöreä maantiivistäjä

Paclite PX91 on pyöreäpohjainen maantiivistäjä. Pyöreän pohjalevyn ansiosta maantiivistäjä on helposti liikuteltavissa ahtaissa käyttökohteissa. Pyöreäpohjainen PX91 on suosituin maantiivistäjä kaivannoissa.
#

Weber CF1 maantiivistäjä

Weber CF1 on 60 Kg painava maantiivistäjä. Pienen kokonsa ansiosta CF1 maantiivistäjä on ihanteellinen viherrakentamisessa ja laatoitustöissä.
#

Weber CF2 maantiivistäjä

Weber CF2 on 84 Kg painava maantiivistäjä. CF2 yleisin kokoluokka eteenpäinkulkevissa maantiivistäjissä.
#

Weber CF3 maantiivistäjä

Weber CF3 on 96 Kg painoinen maantiivistäjä. CF3 on isoin eteenpäin kulkeva maantiivistäjä Weberin valikoimassa.
#

Weber CR 3E Maantiivistäjä, sähköstartilla.

Weber CR 3 E on suunnanvaihdollinen ja sähkökäynnisteinen maantiivistäjä. CR 3 E:n työpaino on 224 kg. CR 3 mallia on saatavissa myös bensamoottorilla.
#

Weber CR 6 Maantiivistäjä

Weber CR 6 on suunniteltu vaativiin maanrakennustöihin. Työpainoa koneella on 412 kg. Weber CR 6 on suunnanvaihdollinen ja sähkökäynnisteinen maantiivistäjä, jossa on Hatz-dieselmoottori.
#

Weber CR 7 Maantiivistäjä

Weber CR 7 on suunniteltu vaativiin maanrakennustöihin. Työpainoa koneella on 475 kg. Weber CR 7 on suunnanvaihdollinen ja sähkökäynnisteinen maantiivistäjä, jossa on Hatz-dieselmoottori.
#

Paclite EPC60 E-Power, Sähkökäyttöinen maantiivistäjä

Sähkökäyttöinen maantiivistäjä. Tämä 65 kiloa painava maantiivistäjä toimii 230v verkkovirralla. Pieni maantiivistäjä sopii loistavasti kellareihin ynnä muihin ahtaisiin tiloihin, joissa vaaditaan päästötöntä työskentelyä.
#

Paclite PC 60 Maantiivistäjä

Paclite PC 60 maantiivistäjä painaa 60 kg ja kulkee yhteen suuntaan. PC 60 on kevyt ja helppo käsitellä. Voimanlähteenä toimii luotettava Hondan GX 100 -bensamoottori. Vakiovarusteena koneessa on vesisäiliö ja kuljetuspyörät.
#

Paclite PC 100 Maantiivistäjä

Paclite PC 100 on eteenpäin kulkevien maantiivistäjien tehokkain malli. PC 100 on työpainoltaan 96 kg ja työleveyttä löytyy 500 mm. Vakiovarusteina on vesisäiliö ja kuljetuspyörät. Tämä tehokas kone sopii pieniin ja keskisuuriin kohteisiin.
#

Paclite V450 Combi Maantiivistäjä

Paclite V450 Combi maantiivistäjä on pienien eteenpäin kulkevien maantiivistäjien suosituin malli. V450 Combin työpaino on 92 kg ja työleveyttä löytyy 450 mm. V400 Combi on nopeakulkuisena ja varmatoimisena tunnettu kone.
#

Paclite Impact 230 Suunnanvaihdollinen maantiivistäjä

Paclite Impact 230 on suunnanvaihdollinen ja sähkökäynnisteinen maantiivistäjä. Impact 230 työpaino on 238 kg. Impact 230 on myös saatavilla Hondan bensamoottorilla.
#

Paclite Impact 320 Maantiivistäjä

Paclite Impact 320 on suunnanvaihdollinen 320 kg maantiivistäjä. Moottorina tiivistäjässä on luotettava Hatz 1B30.
#

Paclite Impact 430 Maantiivistäjä, sähköstartti,diesel

Paclite Impact 430 on suunniteltu vaativiin maanrakennustöihin. Työpainoa koneella on 438 kg. Impact 430 on suunnanvaihdollinen ja sähkökäynnisteinen maantiivistäjä, jossa on Hatz-dieselmoottori.
#

Paclite Roadmaster 900 kaksoisvalssijyrä

Roadmaster kaksoisvalssijyrän paino on 1620 kg. 900 mm levyisenä se soveltuu erinomaisesti pieniin tiivistystarpeisiin.

Paclite Roadmaster 1200 kaksoisvalssijyrä

Paclite Roadmaster 1200 on 2780 kg painoinen kaksoisvalssijyrä. Työleveys koneessa on 1200 mm.

Kiinnostaako laadukas maantiivistäjä? Meiltä myös huolto kaikkiin laitteisiin

Maantiivistäjää tarvitaan maanrakennuksessa, esimerkiksi rakennusten perustuksia, tienpohjia tai pihakivetyksiä tehdessä. Erilaisiin kohteisiin tarvitaan erilaiset maantiivistäjät, joten ammattilaisemme auttavat sinua valitsemaan oikeat laitteet! Kaikki tuotteemme ovat eurooppalaisia, ja käytämmekin tunnettuja pienkonemerkkejä, kuten Hatz-dieselmoottoreita ja Honda-moottoreita. Maahantuomme, varastoimme ja vastaamme myös varaosista.

Meiltä myös maantiivistäjän huolto! Kysy huoltopalvelustamme lisää.

Ota yhteyttä