Meidän kauttamme saat myös monipuoliset huoltopalvelut

Vaikka vuonna 2006 perustetun yrityksemme toiminnan lähtökohtana ovat alun perin olleet timanttityökalut ja timanttiporaukseen ja -sahaukseen liittyvät työkalut, haluamme aina vastata asiakkaidemme aitoihin tarpeisiin. Siksi valikoimamme on vuosien mittaan laajentunut kattamaan paljon muitakin osa-alueita.

Vähitellen olemme valinneet mukaan edustukseemme yhä useampia laadukkaita tuotteita ympäri maailman. Huolella suunniteltuun tarjontaamme kuuluvatkin nykyään keskeisesti myös muun muassa purku- ja maanrakennus sekä työmaatekniikka. Lisäksi huoltopalvelut ovat yhä vahvempi osa valikoimaamme. Näihin lukeutuvat myös laadukas terityspalvelumme, jonka saralla kuulumme Suomen vahvimpiin toimijoihin.

Kasvatamme repertuaariamme aina asiakkailta tulevan kysynnän mukaan. Tuoreena esimerkkinä tästä on toimintamme laajentaminen pölynhallinnan tuotteisiin. Tähän liittyen olemme ryhtyneet tiiviiseen yhteistyöhön pölynhallinnan huippuosaaja Strong Finland Oy:n kanssa.

Myös monipuoliset huoltopalvelut ovat yhä keskeisempi osa palvelukokonaisuuttamme. Huollamme lähtökohtaisesti kaikkia koneita, joita tuomme maahan. Asiakkailtamme löytyy usein monipuolinen yhdistelmä erilaisia koneita, joten olemme erittäin iloisia siitä, että pystymme huoltamaan niistä merkittävää osaa. Lähtökohtaisesti huollamme koneet toimipisteellämme Vantaalla, mutta tarpeen mukaan käymme myös työmailla huoltamassa laitteistoa. Meillä on liikkuva huoltoauto, joka saapuu joustavasti sinne, missä asiakkaamme ovat.

Tuore tytäryhtiömme Turun Työkone Oy tulee vahvistamaan monipuolista tarjontaamme entisestään ja palvelee asiakkaitamme jatkossa erityisesti Turun seudulla. Turun Työkone Oy on vuonna 1995 perustettu, korjaamo, huolto- ja varaosapalveluihin erikoistunut yritys. Palvelutarjontaan kuuluvat myös monipuoliset asennus, huolto- ja korjauspalvelut, mukaanlukien asiantunteva terityspalvelu. Olemme erittäin iloisia siitä, että tätä kautta pystymme tarjoamaan yhä kattavampia, alueellisia huoltopalveluita vanhoille ja uusille asiakkaillemme.

Haluatko kuulla lisää tuotteistamme ja palveluistamme?

Ota yhteyttä soittamalla +358 20 758 9690