#

Tärysauvat

Tärysauvoilla betonimassasta poistetaan valuvaiheessa ilmaa, jotta rakenteesta saadaan mahdollisimman luja ja kestävä sen kuivuttua. Paclite-tärysauvoja on erilaisia käyttökohteesta riippuen, sillä jotkut kohteet vaativat vähemmän tärytystä kuin toiset. Pacliten betonikoneet ovat laadukkaita ja varmatoimisia, ja toimivat eri tekniikoilla: akulla, valovirralla tai suurtaajuustekniikalla, joka takaa maksimaalisen tehon. Me autamme oikean laitteen valinnassa.

Betonikoneet vaativiinkin kohteisiin! Valitse kestävät laitteet

Betonin käsittely on hankalaa, sillä betoni kuivuu nopeasti ja on muokattavissa vain lyhyen ajan: laitteiden on siis oltava varmatoimisia ja riittävän yksinkertaisia. Pacliten betonikoneet takaavat sen, että rakenteista tulee laadukkaita ja lujia eikä niihin jää esimerkiksi ilmaa.

Betonin käsittely ja etenkin tärytys ovat olennaisen tärkeitä vaiheita betonirakentamisessa, jotta varmistetaan luja ja laadukas betonipohja. Jos betonin käsittelyssä ohitetaan vaiheita, lopputulos ei ole hyvä ja ongelmat löytyvät edestä päin. Meiltä saat apua ja neuvoja kaikkiin työvaiheisiin ja oikeiden betonikoneiden valintaan.

Muistathan, että meiltä saat myös huolto- ja korjauspalvelua kaikkiin myymiimme laitteisiin. Huollamme myös muut rakennusalan koneet ja laitteet vankalla ammattitaidolla. Pienkonekorjaamomme palvelee asiakkaita myös muissa koneissa kuin edustamissamme merkeissä.

Tutustu huoltopalveluun