Kopadi
#

Epiroc SB- iskuvasara, kaivinkoneet ja purkurobotit 0,7-24 tonnia

Epirocin SB-mallit on yhtenäiseen valurunkoon (ilman sidepultteja) tehty kapea ja lyhyt vasarasarja 1,1-24 tonnin alustoille. Kyseessä on ensiasennusvasara muun muassa kaikissa Brokk-purkurobottimalleissa. Ominaisuuksina kelluva teräholkki ja patentoitu työkalun lukitus, valmius vesihuuhtelulle ja iskukammion paineilmaliitännälle. Integroitu akku, joka on huoltovapaa. Automaattirasvari saatavilla lisävarusteena. Malleista SB 302 ja SB 452 on olemassa erikoismallit, joissa on esimerkiksi ruostumattomasta teräksestä valmistetut mäntä ja vesisuihkut.
#

Epiroc MB Iskuvasara, kaivinkoneille 10-32 tonnia

Epirocin hydraulisesta MB-vasarasarjasta löytyyvät laadukkaat iskuvasarat 10-32 tonnin alustoille. Käyttökohteina mm. louheen rikotus, purkutyöt, perustustyöt, kaivantotyöt, puhdistus ja kuonanpoisto metalliteollisuudessa. Ominaisuuksina mm. iskuenergian talteenotto, äänenvaimennus, autocontrol, työkalun kaksoislukitustangot. Lisävarusteina saatavana mm. pölynsuojaus ja asennussarja vedenalaisiin töihin.
#

Epiroc HB Iskuvasara, kaivinkoneille 22-140 tonnia

Epirocin hydraulisesta HB-iskuvasarasarjasta löytyy kaikkein raskaimmat iskuvasarat 22-140 tonnin alustoille. Tyypillisiä käyttökohteita ovat louheen rikotus, suoralouhinta, kaivostyöt, tunnelit, ruoppaus ja purkutyöt. Ominaisuuksista mainittakoon ilmahuuhteluportti, iskukammion huohotus, Autocontrol, Intelligent Protection System. Lisävarusteita saatavissa esimerkiksi vedenalaisiin töihin ja tunnelisovelluksiin.
#

Epiroc EC Iskuvasara, kaivinkoneille 1,3-45 tonnia

Epirocin EC-iskuvasarat täydentävät laajaa vasaravaikoimaa 1,3-55 tonnin alustoille. Sarjan suunnittelun lähtökohtana on tarjota astetta yksinkertaisempi mallisarja niille käytäjille, jotka eivät työssään saa täyttä hyötyä huippumallien ominaisuuksista. Tyypilliset käyttökohteet ovat mm. purkutyöt ja routapiikkaus.

Asiantuntija auttaa

Jos et tiedä millaista tuotetta olet etsimässä, ole meihin yhteydessä, niin me autamme oikean iskuvasaran valinnassa.

Iskuvasara on tyypillinen lisätyökalu kaivinkoneisiin ja erilaisten kohteiden (kallio, rakennukset, rakenteet) purkuun. Valikoimistamme löytyy hyvin vasaroita aina pienistä koneista valtaviin 140 tonnia painaviin työkoneisiin asti.

Epiroc eli aikaisempi Atlas Copcon on valmistanut maailman ensimmäisen iskuvasaran ja on nykyäänkin alan johtava merkki. Laadukkaat ja tunnetut tuotteet valmistetaan Saksan ja Ruotsin tehtailla.

Haluatko tietää lisää? Ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä