#

Timanttihiomalaikka Terminator

Timanttihiomalaikka Terminator on pehmeäsidosteinen tehokas timanttilaikka erittäin koville materiaaleille kuten kovat tasoitteet ja maalit. Laikan halkaisijat: 125,130,150 ja 180 mm.
#

Timanttihiomalaikka Turbo Bead

Erittäin tehokas ja nopea timanttihiomalaikka mm. epoksi, liimat ja kovat tasoitteet. Kevyen rakenteen ansiosta kevyt työskennellä. Hyvä ja tehokas pölynpoisto.
#

Timanttihiomalaikka T-Raptor

Timanttihiomalaikka T-Raptor pinnoitteiden poistoon, hieman kovemmalla segmentillä kuin Terminator. Hyvä valinta yleishiomalaikaksi tasoitteiden poistoon. Halkaisijat 125,130,150 ja 180 mm. HUOM. Myös erikoiskoko 50 mm.
#

Timanttihiomalaikka Troija

Timanttihiomalaikka Troija, betonin ja tasoitteiden erittäin tehokkaaseen hiontaan. Halkaisijat 125, 130 ja 150 mm. Keskikovalla segmentillä, erittäin hyvä ns. Yleislaikka.
#

Timanttihiomalaikka Predator

Timanttihiomalaikka Predator on erittäin kovasidosteinen laikka hioville materiaaleille, kuten hiekkainen, haperon pehmeä betoni ja hiovat tasoitteet. Laikan hyvä jäähdytys takaa pitkän kestoiän. Halkaisijat: 125 ja 150 mm.
#

Timanttihiomalaikka T-Shark

Tehokas ja hyvä yleis- timanttihiomalaikka tasoitteiden ja betonin hiontaan. Segmentti on voimakkaasti viistoreunainen joten laikassa leikkaava ja hiova ominaisuus. Halkaisijat: 125,130,150 ja 180 mm.
#

Timanttihiomalaikka T-Rex

Hyvä ja nopea laikka tasoitteiden poistoon. Yksi Kopadin klasikkolaikoista, ollut myyntiohjelmassa pitkään ja omaa vankkumattoman käyttäjäkuntansa. Eli kuuluu peruspakkiin. Halkaisijat: 125,130,150 ja 180 mm
#

Timanttihiomalaikka D-Rex

Timanttihiomalaikka kovan betonin ja kiviaineksen hiontaan. Ns. kaksirivinen pienen hiontapaineen antava hiomalaikka pinnan viimeistelyyn. Halkaisijat: 125,150 ja 180 mm.
#

Timanttihiomalaikka D-Rex Valkoinen

D-Rex valkoinen Timanttihiomalaikka on hyvä yleislaikka betonin ja kiviaineksen hiontaan. Kaksirivinen pienen hiontapaineen antava hiomalaikka sopii hyvin pinnan viimeistelyyn ja ns. yleislaikaksi. Halkaisija, 125 mm.
#

Timanttihiomalaikka T-Festo 130 mm

Festooliin 130 mm timanttihiomalaikka. Pitkäikäinen kova segmenttinen laikka kuluttavien materiaalien hiontaan. Suuri segmentti pinta-ala sekä normaalia korkeampi segmentti takaavat hyvän keston. Soveltuu Festool -hiomakoneeseen
#

Timanttihiomalaikka Soft

Satunnaisessa järjestyksessä ja harvassa olevat korkeat segmentit muodostavat Soft- laikalle kovan pintapaineen ja mahdollistavat todella tehokkaan toiminnan. Sidosaineen kovuudella ja isommalla raekoolla saadaan hiomalaikalle käyttöikää. Edellä kuvattujen ominaisuuksien ansiosta laikka parhaimmillaan kuluttavilla pehmeillä tasoitteilla. 125, 150 mm.
#

Timanttihiomalaikka Medium

Edullinen 'bumerangi'-segmentillä varustettu timanttikuppilaikka kuluttaville perustasoittelle ja betonille. Halkaisijat 125 ja 150 mm.
#

Timanttihiomalaikka Hard

Timanttihiomalaikka kuluttavien ja pehmeiden tasoitteiden poistoon. Suurempi segmentti antaa lisää elinikää versus muuten vastaavassa Softissa. Halkaisijat: 125 ja 150 mm.
#

Timanttihiomalaikka T-Flex-kirahvi

Timanttihiomalaikka pitkävartiseen FLEX kirahvi hiontakoneeseen. Kevennetty runkorakenne ja rooftop timanttisegmentti antavat keveyttä hiontaan, säästäen myös konetta. Halkaisija125mm.
#

Timanttihiomalaikka Turbo

Timanttihiomalaikka Turbo, erittäin hienon ja siistin hiontajäljen jättävä laikka. Esim. Kulmien ja reunojen siistimiseen. Halkaisija 125 mm.
#

Timanttihiomalaikka Scorpion

Timanttihiomalaikka SCORPION, uusi tapa poistaa kovia pinnoitteita ( maalit,epoksi, ja myös vesieristeet ). Segmentin ilmava lamellirakenne mahdollistaa purevuuden myös koviin pintoihin, lisäksi rakenne ehkäisee laikan tukkeutumista mm. Vesieristeen hionnassa. Suositus tehot koneelta yli 1400 w. Halkaisijat: 125,130 ja 150 mm.