Kopadi

Kestävät timanttityökalut ammattirakentajille

Kopadi on alan johtava timanttityökalujen toimittaja Suomessa. Tarjoamme ammattirakentajille tehokkaat, kestävät ja uusinta teknologiaa hyödyntävät työkalut timanttiporaukseen, -hiontaan ja -sahaukseen.

Timanttiporanterät sekä timanttisahaus- ja hiomalaikat täyttävät kovimmatkin vaatimukset ja tekevät selvää jälkeä teollisuudessa sekä uudis- ja korjausrakennuskohteissa.


Laaja timanttityökaluvarasto,
aina nopeat toimitukset

Ammattilaiset tietävät, etteivät parhaat timanttityökalut löydy rautakaupoista. Jo tuhannet timanttiurakoitsijat sekä purku- ja saneerausliikkeet toimivat kanssamme, koska tarjoamme laajan valikoiman maailman parhaita timanttityökaluja ja -teriä suoraan hyllystä.

Varastoomme kuuluvat esimerkiksi Weka-timanttiporakoneet ja -timanttilaikkaleikkurit, AGP-timanttisahat ja -timanttihiomakoneet sekä Schwamborn-lattiahiomakoneet ja -jyrsimet betonin timanttihiontaan ja betonin jyrsintään.

Varaosapalvelumme tarjoaa teknisen tuen ja kaikkien timanttityökalujemme yleisimmät varaosat.

Lue lisääVuosikymmenten kokemus timanttityökalujen käytöstä Suomessa

Myyjäverkostomme on maan laajin, ja tarjoamme timanttityökalujen ostajille henkilökohtaista palvelua ympäri Suomen. Oikeiden timanttityökalujen valinta vaatii tietoa erilaisista käyttökohteista, materiaaleista ja terälaaduista, ja henkilökunnallamme onkin vuosikymmenten kokemus toimialasta.

Autamme valitsemaan käyttökohteen mukaan oikeanlaiset timanttiporat, -sahat ja -hiomakoneet.

Lue lisää timanttityökalujen valikoimasta ja käyttökohteista.


Timanttityökalut maailman vaativimmalle kivilaadulle

Asiakkaamme poraavat, sahaavat ja hiovat timanttityökaluillamme kiveä, betonia ja raudoitettua teräsbetonia. Siksi timanttisegmenttien täytyy purra myös kotimaiseen graniittiin, joka on yksi maailman kovimmista kivilaaduista.

Tuotekehitys on tärkeä osa toimintaamme, ja olemme kehittäneet yhdessä asiakkaidemme ja timantintoimittajien kanssa suomalaisiin olosuhteisiin sopivat timanttisegmentit.


Kovaa työtahtia kestävät timanttityökalut

Olemme käyttäneet uusinta timanttiteknologiaa jo yli 10 vuotta. Ennen timantit puristettiin tiiviisti seosaineen joukkoon, mutta modernissa tekniikassa timantit asetellaan timanttilaikan tai -poran segmenttiterään järjestyksessä. Molempia tekniikoita käytetään edelleen yleisesti.

Järjestettyjen timanttien etuna on hallittu leikkuujälki terän koko elinkaaren ajan. Timanttityökalumme toimivatkin nopeasti ja ilman turhia katkoja, samalla kun timanttiterillä on pitkä käyttöikä kovassakin käytössä.


Timanttityökalujen teritykset, huolto ja varaosat

Timanttitöiden timanttityökalut kestävät pidempään, kun niitä huolletaan oikein. Huolehdimme timanttiporien ja kaikkien myymiemme koneiden huolloista sekä tarjoamme varaosat valtaosin suoraan hyllystä.

Lisäksi teemme huoltokäyntejä työmaille pääkaupunkiseudulla. Haemme koneet huoltoon ja timanttiterät teritykseen sopimuksen mukaan.

Asiakkaat saavat kauttamme myös kaikki timanttiurakoinnissa käytettävät erikoistarvikkeet sekä veden- ja pölynhallintatuotteet.

Lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme saat ammattitaitoiselta henkilökunnaltamme

Katso kaikki yhteystiedot