#

KX10 Timanttilaikka, Graniitti

Timanttilaikka graniitin ja raudoitetun betonin sahaukseen. Laikan halkaisijat 300, 350 ja 400mm. Pehmeä segmentti ja järjestyksessä oleva timantti antavat laikalle suorituskykyä kovilla materiaaleilla. Hyvä valinta polttomoottorisahoillle, suurtaajuustimanttisahoille ja pöytäsahoille.
#

KX5 Timanttilaikka ,Teräsbetoni

Nopeasti leikkaava timanttilaikka ammattikäyttöön teräsbetonille. Segmentin uusilla ominaisuuksilla ja kapeudella saavutetaan nopea leikkuutehokkuus ja segmentin jäähdytys. Laikan ominaisuudet pääsevät parhaiten oikeuksiinsa sahatessa käsivaralta teräsbetonirakenteita.
#

KX20 Timanttilaikka, Teräsbetoni

Timanttilaikka teräsbetonin sahaukseen käsisahoilla. Suosituin laikkamme jo vuosia ja suosio perustuu pitkälti nopeaan ja tehokkaaseen leikkuunopeuteen. Toimii Polttomoottori-, suurtaajuus- ja hydraulisahoissa. Laikan halkaisijat 300-500mm.
#

KX90 Timanttilaikka, Asfaltti

Timanttilaikka asfalttisahaukseen. Kestävä ja nopea leikkaus. Timanttisegmenttien lisäksi kovametallipalat, joiden tehtävänä suojata laikan runkoa sahatessa asfaltin läpi sepelille. Sopii polttomoottorilaikkaleikkureille ja asfalttisahoille. Halkaisijat 300-600mm.
#

KLD Timanttilaikka, Betoni

Nopea ja kestävä timanttilaikka betonin leikkaamiseen. Monipuolinen valikoima halkaisijoita väliltä 125-500 mm. Pienemmissä on runkojäähdytysreiät viilentämään laikkaa kuivasahauksissa, jos sitä käytetään esimerkiksi urajyrsimissä.
#

KLM Timanttilaikka, Betoni

Laikka betonin, tiilen ja harkkojen sahaukseen. Edullinen timanttilaikka, joka täyttää ominaisuuksiltaan ammattilaisen kriteerit. Halkaisijat 300-400 mm.
#

KLE Timanttilaikka, Betoni

Edullinen timanttilaikka kulmahiomakoneisiin ja uraleikkureihin. Laikkojen halkaisijat 125-230 mm.
#

Pienet timanttilaikat, laattasaumoille ja leikkaukseen

Kaksi erittäin nopeaa mallia laattasaumojen aukaisuun ja leikkaukseen. Toisessa 25 mm korkea, runkoa leveämpi hiontaalue mm. viisteiden tekoon.
#

KTC Timanttilaikka, Laatat

Nopea, jatkuvakehäinen timanttilaikka laattojen leikkuuseen. Soveltuu pöytäsahoihin ja kulmahiomakoneisiin. 125-350 mm. Jatkuva timanttikehä laikassa tuo tarkan leikkuujäljen ilman säröjä.
#

Timanttilaikka TURBO, Betoni

Edullinen, pienillä halkaisijoilla oleva timanttilaikka kulmahiomakoneisiin. Laikkojen halkaisijat ovat 115-230 mm.
#

Kehäsahalaikka KX10 Fast, Teräsbetoni

Nopea kehäsahalaikka raudoitetun betonin leikkaamiseen. Laikan halkaisijat 350-400 mm. Valikoimistamme löydät kehäsahan timanttilaikat Hyconin, Wekan, Benderin ja Husqvarnan kehäsahoihin.
#

Kehäsahalaikka KX20 Fast, Tiilet-harkot

Fast 20 kehäsahalaikka tiilelle, harkoille ja vähän raudoitetulle haprastuneelle betonille.
#

Timanttirouhelaikka Rescue, Betoni-puu,muovi,metalli

Timanttirouhelaikka lähes kaikille materiaaleille. Timanttilaikan halkaisijat 115-400 mm. Rouhepinta rungossa ja segmentissä mahdollistaa leikkaamisen betonin lisäksi muun muassa muoviin, puuhun ja peltiin.
#

Pelastuslaikka käsikoneisiin

Pelastuslaikka pelastustöihin ja kattohuovan leikkaamiseen. Halkaisijat 300-350 mm. Tämä kovametallipaloilla varustettu laikka löytyy pelastustoimen kalustosta, ja sitä käytetään yleisesti polttomoottorilla toimivissa laikkaleikkureissa muun muassa puun ja metallin leikkaukseen. Myös kattohuovan leikkaus onnistuu tällä laikalla harvan hammasvälin ansiosta.
#

Metallin katkaisulaikka 125-400 mm

Kudosvahvisteinen laikka muun muassa metallin, rautatiekiskojen ja vanhojen valurautaviemäreiden leikkaamiseen. Halkaisijat 125-400 mm. Isompia kokoja 300-400 mm käytetään yleisesti polttomoottoritoimisilla laikkaleikkureilla.
#

KX10 seinä-ja lattiasahaukseen

Erittäin nopea timanttilaikka raskaasti raudoitetulle betonille. Halkaisijat 500-1200 mm. Laikka seinäsahoihin ja lattiasahoihin, nykyaikaisella timanttisegmentillä.
#

KX30 lattia- ja seinäsahaukseen

Timanttilaikka taloudelliseen ja tehokkaaseen sahaukseen seinä- ja lattiasahoihin. Laikan halkaisijat 500-1200 mm. Niin sanottu mediumkovuuksinen sidosaine nykyaikaisella timanttisegmentillä.
#

KX50 lattiasahaukseen

Kestävä timanttilaikka maanvaraiseen sahaukseen lattiasahoilla. Laikan halkaisijat 500-1200 mm. Kovalla sidosaineella ja nykyaikaisella timanttisegmentillä varustettu laikka maanvaraislattioille ja suuritehoisille sahoille.
#

Seinä-ja lattiasahaukseen KX35

Kustannustehokas mediumkovuuksinen timanttilaikka raudoitetun betonin sahaukseen. Timanttilaikan halkaisijat 450-1500 mm. Hyvä valinta perusraudoitetun betonin timanttisahauksiin.

Kiinnostuitko?

Jos kaipaat asiantuntijoidemme apua oikeiden työvälineiden valinnassa, ota meihin yhteyttä! Autamme mielellämme.

Ota yhteyttä