Kopadi
#

Timanttisaha C16

Timanttilaikkaleikkuri C16 leikkuusyvyys 400 mm timanttilaikalla on 150 mm. Valovirtakäyttöinen timanttisaha jossa CE-hyväksyntä 400 mm laikalle ja vesisarjalle. Helppokäyttöinen timanttisaha kohteisiin joissa ei tarjolla 3-vaihevirtaa. Sahassa ylikuormitus-suoja ja ylikuumenimis-suoja jotka tuovat laitteelle myös lisää kestävyyttä.
#

Weka Käsisahauspaketti

Weka Suurtaajuus-sahapaketti timanttisahaukseen käsivaralta ja homma hoituu. Sahaussyvyyttä kehäsahalla 300 mm saakka, paketti sisältää timanttilaikkaleikkurin 400 mm laikalle, kehäsahan 400 mm laikalle ja suurtaajuusmuuntajan.
#

Weka R4000 Kehäsaha

Weka R 4000 suurtaajuuskehäsaha täydentää Wekan suurtaajuus- tuotevalikoimaa. 400 mm kehäsahan timanttilaikka mahdollistaa sahaussyvyyden aina 300 mm saakka, markkinoiden ulottuvin leikkuusyvyys käsikoneella. Wekan R 4000 sisältää käyttäjäystävällistä tekniikkaa rullastossa. Tukirullaston epäkeskomekanismi on helppo avata ja säätää myös työmaaolosuhteissa. Sahan käyttäjäystävällinen tekniikka on saanut jo kovasti kehuja alan ammattilaisilta. Weka R 4000 kehäsahaa voidaan käyttää samalla suurtaajuusmuuttajalla kuin Wekan laikkaleikkuriakin.
#

Weka K4000-timanttisaha

Weka K4000-suurtaajuussaha 400 mm timanttilaikalle tarjoaa huippuluokan ratkaisun käsivaraiseen timanttisahaukseen. Ammattilaisten laajalti käyttämä timanttilaikkaleikkuri, 4 kw antaa sahalle voimaa vaativaan timanttisahaukseen. Timanttisahan tarvitseman veden voi myös ohjata laikan ohi, mikäli sahauksessa ei voi käyttää vettä.
#

Timanttisaha Hycon HCS16, HCS18 ja HCS20

Hycon tuoteperheen hydrauliset timanttilaikkaleikkurit ovat ammattilaisen valinta käsivaralta sahaukseen. Maksimikoko timanttilaikassa huimat 500 mm, perinteinen hydraulitekniikka tuo varmuutta ja mahdollistaa sahaukset kohteissa joissa sähkö voimanlähteenä ei tule kyseeseen.
#

Hycon HRS -kehäsaha

Hycon HRS timanttikehäsahalla saavutat 300mm leikkuusyvyyden. 400 mm timanttilaikka on kehäsahojen maksimi ja tuo tuon huikean 300 mm leikkuusyvyyden, hydraulitekniikka tuo varmuutta ja mahdollisuuksia sahauksiin joissa ei sähkö voimanlähteenä ole mahdollinen.
#

Timanttisaha Stihl TS 440

Timanttilaikkaleikkuri TS 440 on tehokas ja ergonominen laikkaleikkuri esim. betoni- ja muoviputkien turvalliseen leikkaamiseen. Uutuutena takapotkunesto.
#

Timanttisaha Stihl TS 500i

Stihl TS 500i on innovatiivinen ja kevyt 3,9 kW timanttilaikkaleikkuri 350mm timanttilaikalle. Ruiskukaasuttimella ja elektronisella vedensäädöllä varustettu polttomoottoritoiminen laikkaleikkuri. Ruiskukaasutin tuo helpon käynistyvyyden ja elektroninen vedensäätö esim. katkaisee vedensyötön laskettaessa saha tyhjäkäynnille.
#

Timanttisaha Stihl TS 700

Tehokas Stihl TS700 polttomoottorilla varustettu timanttilaikkaleikkuri ammattikäyttöön 350mm laikkasuojalla. Paalumiesten suosikki kulmarautojen katkaisuun betonisista maapaaluista. 350 mm timanttilaikka ja iso vääntävä moottori tuo tehokkuutta työhön.
#

Timanttisaha Stihl TS 800

Stihl TS 800 on varustettu voimakkaalla 5,0 kW polttomoottorilla tehden siitä kokoluokkansa tehokkaimman timanttilaikkaleikkurin. 400 mm timanttilaikka ja vahva moottori takaavat tehokkaat timanttileikkaukset. TS 800 on pidetty saha käyttäjien keskuudessa sen toimintavarmuuden ja helppohoitosuuden vuoksi.
#

Timanttisaha Stihl TSA 230 (akkutoiminen)

Stihl TSA 230 akkukäyttöinen timanttilaikkaleikkuri sopii hyvin sisä– ja ulkokäyttöön, betonikiven ja muidenkin materiaalien leikkuuseen.. 230mm timanttilaikalla. Hyvä valikoima eri lataus- ja akkutarvikkeita.
#

Timanttiketjusaha Stihl GS 461

Timanttiketjusaha Stihl GS 461 on ammattilaisen valinta esim. harkkojen ja tiilen viimeistelytyöhön. Käytettään myös silloin jos kulman ylityksiä ei saa tehdä sahauksissa, sahausnopeus- ja kustannus kalliimpaa kuin laikkaleikkureilla, käytettään erikoiskohteissa.
#

Timanttisaha Makita 4114S

Makita 4114S timanttilaikkaleikkuri on erittäin toimintavarma ammattikäyttöön tehty valovirtatoiminen laikkaleikkuri kuivasahaukseen 350 mm timanttilaikalla.
#

Timanttisaha Eibenstock ETR 230

Eibenstock ETR 230, sähkötimanttilaikkaleikkuri pölysuojalla pienempiin sahauksiin 230 mm timanttilaikalla.
#

Timanttisaha Atlas Copco LS 16

Atlas Copco LS 16 on helppokäyttöinen, mutta samalla tehokas ja kestävä timanttilaikkaleikkuri 400 mm timanttilaikalle. Hyrraulinen laikkaleikkuri on perinteistä varmaa tekniikkaa.
#

Stihl FW 20 -leikkuuvaunu timanttisahoille

Stihl FW 20 -leikkuuvaunu sopii kaikille Stihl timanttilaikkaleikkureille. Tukeva tasapainoinen metallirunko, lisävarusteena vesisäiliö.
#

ICS Timanttiketjusaha

Valikoimastamme löytyy ICS timanttiketjusahat, tarvikkeet ja lisävarusteet. Ketjusahat varustettuna timanttiketjulla ovat erikoistöihin suunniteltuja koneita. Esim. neliön mallisen pienen aukon tekeminen, isompien aukkojen kulmien sahaus, ahtaat ja syvät välitilat jne.