#

Vesi-imuri Numatic WV-470

Numatic WV-470 (20 l) on kevyt ja tehokas vesi-imuri. Sopii pienempiin liete- tai vesi-imuritarpeisiin tai esimerkiksi keikkaimuriksi, kun lähdetään tekemään vaikkapa yhden timanttireiän poraus. Imurilla voidaan imeä myös pölyä.
#

Numatic WV-570

Numatic WV 570 (15 l) on helposti liikuteltava tehokas vesi-imuri. Se on oikea valinta pieniin ja keskisuuriin tarpeisiin. Imurin voi valita yhdellä tai kahdella moottorilla käyttötarpeesi mukaan. Numaticin runko on stractofoamia, jossa yhdistyvät muovin keveys ja elastisuus sekä metallin lujuus.
#

Numatic WVD-900-2

Numatic WVD-900-2 (32 l) on kahdella moottorilla varustettu liete- ja vesi-imuri. WVD-900-2 on helposti liikuteltava imuri, josta tehot eivät lopu kesken. Numaticin runko on stractofoamia, jossa yhdistyvät muovin elastisuus ja keveys sekä metallin lujuus.
#

Vesi-imuri Numatic klassikko WVD-2000-2

Numatic WWD 2000-2, (70 l) on ollut timanttiurakoitsijoiden eniten käyttämä vesi- ja lieteimuri jo vuosia. Imurissa on paljon tehoa ja siinä on 70 litran säiliö vedelle. Numaticin runko on stractofoamia, jossa yhdistyvät metallin lujuus sekä muovin keveys ja elastisuus.
#

Numatic WVD-2000-2 AP

Numatic 2002- AP (70 l) versiossa mukana on pumppu, jolla voi tyhjentää säiliön. Numaticin runko on stractofoamia, jossa muovin keveys ja elastisuus yhdistyvät metallin lujuuteen. Emme suosittele tätä imuria lietteelle, dillä pumppu soveltuu parhaiten suht puhtaille (ei sakkaa) nesteille.

Numatic on laadukas vesi-imuri

Timanttiporaus ja timanttisahaus vaativat työskentelyn avuksi vettä, joten vedenhallinta on olennainen osa laadukasta jälkeä. Vesi-imurit ovat keskeinen osa vedenhallintaa, jonka vuoksi suosittelemme käyttämään laadukkaita laitteita.

Vesi-imurit joutuvat kestämään rakennustyömailla kovaa käyttöä ja kuljetusta, joten metallisäiliö saattaa kolhiintua ja sitä kautta vaurioitua. Meidän valikoimissamme olevat Numatic-imurit on varustettu stractofoamista tehdyillä säiliöillä, jotka kestävät kovaa käsittelyä, kuljetusta ja Suomen vaihtelevia sääolosuhteita (kuten pakkasta). Stractofoam on erikoismuovia, joka on periksiantavaa materiaalia, joten se kestää paremmin.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä