#

Timanttihiomapalat QS-4-kovuutta

Paljon käytetty QS timanttihiomapala-sarja perustasoitteiden poistoon betonin päältä. Tämän segmenttisarjan ehdoton vahvuus on uniikki segmentin V-muoto. Muotoilu tuo tasaisen hiontatuloksen, tehokkkaan pölynpoiston ja sitä kautta segmentti pysyy hyvin auki. Sarjassa 4 eri kovuus/raevaihtoehtoa, lisäksi samalla V-muotoilulla löytyy Kopadin klassikkopalat SS-20, SC 30 ja VSF.
#

Timanttihiomapala QS SC 30/40-SEV

Kovasidosteinen timanttihiomapala 30-40 raekoolla ja uniikilla segmentin muotoilulla. Vuosien saatossa Kopadin eniten myyty hiomapala hioville, kuluttaville betonipinnoille ja tasoitteille. Raekoko jättää hiontajäljen siistiksi. Segmentin muotoilu tuo lisäksi hyvän pölynpoiston ja näin tehostaa hionnan sujuvuutta.
#

Timanttihiomapala QS SS-20-SEV

V-mallin Timanttihiomapala keskikovalle ja kovalle betonille ja tasoitteille. Toimii hyvin pienemmillä koneilla ja kovilla pinnoilla.
#

Timanttihiomapala QS VSF

V-mallin Timanttihiomapala erittäin koville pinnoille kuten mosaiikkibetoni, luonnonkivi tai erittäin kova betoni. Useampi kovuus ja raekoko. Katso myös SBC-valikoima, keraamiset ja muovisidosteiset hiomatyynyt.