Kopadi

Olemme muuttaneet!

Uusi osoitteemme on Koivupuistontie 18 - vain 150m vanhoista tiloistamme!

Katso tästä uusi sijainti kartalla »

Kopadi


Kopadi Oy on kotimainen, ammattikäyttöön tarkoitettujen timanttityökalujen, purku- ja maanrakennus sekä työmaateknisten tuotteiden myyntiin erikoistunut yritys. Edustamme tunnettujen ja laadukkaiden valmistajien tuotteita. Palveluumme kuuluu varaosat myymiimme koneisiin ja oman henkilökunnan toteuttamana nopeat huollot, teritykset sekä työmaapalvelut.

Ota yhteyttä tai tule käymään!

Tutustu lisää

slide
slide
slide
slide

Weka DKS 32 Porakone

Uudet Wekan timanttiporakoneet DKS 32 ja DKS 15, Kopadin laserhitsatut timanttiporanterät ja riittävän tehokas rakennusimuri mahdollistavat aidosti tehokkaan kuivaporauksen ilmalla jäähdyttäen. Joopajoo, tätähän ei vanhempi porari usko ennen kuin näkee! Tervetuloa käymään ja kokeilemaan.

Katso lisää

Alipaineistaja SILA 600A3

SILA 600 A3 on kokoluokkansa pienin,kevein ja tehokkain alipaineistaja, hyvä valinta esim. kylpyhuoneremontteihin. Pölynhallinta rakentamisessa on keskeinen osa onnistunutta lopputulosta ja tehokkuutta. Tutustu sivuillamme imuri- ja alipaineistaja-valikoimaamme tai poikkea Oulussa, Turussa tai Vantaalla myymälään.

Katso lisää

Meiltä myös huolto

Monipuoliset huoltopalvelut ovat yhä keskeisempi osa palvelukokonaisuuttamme.

Asiakkailtamme löytyy usein monipuolinen yhdistelmä erilaisia koneita, joten olemme erittäin iloisia siitä, että pystymme huoltamaan niistä merkittävää osaa.

Huollammekin lähtökohtaisesti kaikkia koneita, joita tuomme maahan.

Lue lisää >>