slide
slide
DS202.jpg

Huippuedut

  • Kaksimoottorinen 2,5 kW, valovirta
  • Hepa H14 suodattimet
  • Longopac pölypussit
  • Helppo huolto ja puhdistettavuus

Speksit

Strong 202 DS LP on laadukas 2-moottorinen sykloni-imuri rakennustyömaille, imuri täyttää 2020-luvun vaativat laatukriteerit.

Laitemoottorit ja sähkötekniikka on integroitu laitekanteen. Sykloni-imurin huolto- tai vikatilanteessa, pelkkä kansiosan irrotus riittää. Laitteessa kaksi moottoria ja niitä voidaan käyttää yhdessä tai yksittäin.

Kannen yläosassa oma HEPA E10-suodatus moottorien jäähdytysilmalle. Tällä pystytään vähentämään epäpuhtauksien kulkeutumista kohteista toisiin. Tämä parantaa merkittävästi myös huollon työturvallisuutta.

Virtakytkinten välissä sijaitsee
suodatinpuhdistustarpeen merkkivalo. Tämä paine-eroon perustuva järjestelmä havaitsee suodattimen tukkeuman sytyttäen valon. Tämä tasaa eri käyttäjien välisiä toimintatapoja, huolehtia puhdistustarpeesta. Tällä säästetään suodatinkuluissa ja pidennetään moottoreiden ja tekniikan käyttöikää. Laitekannen pohjassa on pulttikiinnitteisenä korkealaatuinen HEPA H14 suodatin.

Dustop-puhdistusventtiili sijaitsee kannen alapuolella tankin kyljessä. Tukkimalla imuletkun pään laitteen käynnissä ollessa, avaamalla muutamia kertoja Dustop-venttiiliä laitteen karkeasuodatin puhdistuu.

Karkeasuodattimena toimii M-luokan Polyester-kartiosuodatin, jonka kiinnitys myös pultein. Pulttikiinnityksellä estetään suodattimien irtoaminen kuljetuksessa/ vahingossa.

Pölynkeräys tapahtuu Longopac-pussiin. Laitteen Longopac-järjestelmä on laadukas metallinen kestävä kaukalo, kiinnitettynä ilmatiiviisti osaksi laiterunkoa.

Sykloni-imurin runkorakenne on
varustettu ns. hissirakenteella. Laite laskeutuu ja lukittuu kaasujousien avulla alas kuljetus/ varastointiasentoon.

Strong.fi -sivustolta löydät kaikki Strong-rakennusimurit.

#

Tekniset tiedot

Teho (kW) 2,3 (230V)
Paino (kg)55
Max. ilmamäärä (m3/h)320
Paine (mPar)245
Säiliö
Longopac
Mitat LxSxK (cm)

50x48x125

KarkeasuodatusPolyester Ant.M
Mikrosuodatus HEPA H14
Äänitaso, dP76

Kopadi Oy on kotimainen, ammattikäyttöön tarkoitettujen timanttityökalujen, purku- ja maanrakennus sekä työmaateknisten tuotteiden myyntiin erikoistunut yritys. Edustamme tunnettujen ja laadukkaiden valmistajien tuotteita. Palveluumme kuuluu varaosat myymiimme koneisiin ja oman henkilökunnan toteuttamana nopeat huollot, teritykset sekä työmaapalvelut.

Ota yhteyttä tai tule käymään!