Strong-esierotin-imuri-11-2021.jpg

Huippuedut

  • Kolmimoottorinen, 3,45 kW-valovirta
  • Hepa H14 suodattimet
  • Longopac pölypussit
  • Vaativiin lattian hiontatöihin
  • Esierotin ja imuri samassa vaunussa

Speksit

Strong DM3 EL PSR on kovan luokan lattianhiontaimuri 3-moottorisella tekniikallaan. Kullekin imumoottorille on oma virtakytkimensä, joten imurissa 3 tehoaluetta. Imuri on tekniikaltaan täysin sama kuin DM 3 EL, tässä kokonaisuudessa on samassa vaunussa myös esierotin.

Karkeasuodatin on M-luokan tähtitekstiilisuodatin, puhdistus tapahtuu laitteen ollessa sammutettuna imuyhteen viereisestä ravistusvivusta. Laitteen mikrosuodatus tapahtuu korkealaatuisen HEPA H14 suodattimen avulla. Metallirakenteen ilmatiivis toteutus ja suodatinrakenne tekevät DM3 EL- laitteesta puhdasverisen lattianhiontaimurin.

Kaikki moottorit ja elektroniikka on sijoitettu imurin kansirakenteeseen, jolloin vikatilanteessa pelkkä kansiosa toimitetaan huoltoon.

Imuliitäntä on 80 mm johon liitettävissä letkuliitinadapterit: (80, 76, 70, 60, 50, 38 mm). Lisäksi laitteelle saatavana 2x38 mm ja 3x38 mm haaraliittimiä esim. Useammalle käsikoneelle.

Edulliset suodatinkulut takaavat kustannustehokkaat työtunnit. Huomioithan, isoissa hiontakohteissa esierottimen tuoman merkittävän säästön suodatinkuluihin, kts. lisää esierottimet.

#

Tekniset tiedot

Teho (kW)3,45(230V)
Paino (kg)120
Ilmamäärä (m3/h)540
Paine Mbar
245
Muovisäkki Longopac
Mitat LxPxK (cm)80x130x155
KarkeasuodatusM Polyester
Mikrosuodatus HEPA H14
Äänitaso76dB

Kopadi Oy on kotimainen, ammattikäyttöön tarkoitettujen timanttityökalujen, purku- ja maanrakennus sekä työmaateknisten tuotteiden myyntiin erikoistunut yritys. Edustamme tunnettujen ja laadukkaiden valmistajien tuotteita. Palveluumme kuuluu varaosat myymiimme koneisiin ja oman henkilökunnan toteuttamana nopeat huollot, teritykset sekä työmaapalvelut.

Ota yhteyttä tai tule käymään!