Timanttihionnan uudistunut tuoteperhe tuo selkeyttä tuotteiden valintaan

Olemme uudistaneet timanttihiomalaikkojen tuoteperhettä ja selkeyttäneet logiikkaa, jonka perusteella oikean laikan valinta on asiakkaalle jatkossa helpompaa. Uudet tuotteet on suunnattu selkeämmin eri käyttäjäprofiileille ja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Toimintamallimme on kuitenkin edelleen se, että käymme mielellämme asiakkaan kohteessa paikan päällä ja varmistamme, että asiakas saa käyttöönsä juuri oikean tuotteen.

Uudistuneet tuoteryhmät

1. Timanttihiomalaikat betonille ja tasoitteille

2. Timanttihiomalaikat haastaville pinnoitteille

3. Timanttihiomapalat

4. Hienohionta


Timanttihiomalaikat betonille ja tasoitteille

Olemme rakentaneet uudet tuoteperheet värikoodien perusteella. Timanttihiomalaikan väri vaihtuu sidosaineen kovuuden ja timantin raekoon mukaan: kultainen on pehmeäsidosteinen laikka, keltainen ja sininen keskikovia ja musta kovasidosteinen.

Kultainen (Terminator): pehmeäsidosteinen timanttilaikka koville materiaaleille kuten koville tasoitteille ja maaleille.

Keltainen (T-Raptor): hieman kovemmalla segmentillä toimiva laikka pinnoitteiden poistoon.

Sininen (Troija): keskikovalla segmentillä toimiva laikka betonin ja tasoitteiden hiontaan.

Musta (Predator): erittäin kovasidosteinen laikka, jolla voi hioa voimakkaasti kuluttavia materiaaleja kuten hiekkaista betonia ja haperoita tasoitteita.

Tämän lisäksi olemme säilyttäneet valikoimissamme kaikki vanhat tuotteet (esim. T-Shark ja T-Rex). Tutustu tuotteisiin.

Timanttihiomalaikat haastaville pinnoitteille

Näitä laikkoja käytetään haastavissa kohteissa, joissa vanha ja kova pinnoite täytyy aukaista laikan kynsien avulla. Nämä tuotteet soveltuvat myös paksujen pinnoitekerrosten poistoon sekä elastisille materiaaleille, joita ei voida poistaa tavallisilla timanttilaikoilla.

Kategorian tuotteet on jaoteltu kynsien koon mukaan. Pintamateriaali ja sen paksuus määrittelevät sen, minkä korkuinen kynsi siihen soveltuu.


Timanttihiomalaikka PCD: tässä laikassa on pienin kynsi, soveltuu vanhojen kovien maalien, epoksin ja elastisten pinnoitteiden hiontaan

Kynsihiomalaikka PCD-S: maalin, liiman ja epoksin poistoon, tukisegmentti estää kynsien kaivautumisen liian syvälle

Timanttihiomalaikka PCD-Cobra: keskikokoiset kynnet, 2-4 mm pinnoitteiden hionta (epoksi, liimat, maalit)

Timanttihiomalaikka Tornado Ultra: kovien ja paksujen tasoitteiden poistoon ja pinnan rikkomiseen (esim. pikiliima)

Timanttihiomalaikka PCD Sharp ja Sharp S: sopii elastisille pinnoille, kuten muovi-kumisidosteiset pinnoitteet (esim. akryylibetoni)

Kynsihiomalaikka PCD Super: isot kynnet, paksujen tasoitteiden poistoon

Timanttihiomalaikka T-Flash (musta): metalli- ja puupintojen sekä kovien maalien ohueen pintapoistoon

Tutustu tuotteisiin

Timanttihiomapalat

Timanttihiomapaloissa näkyvät samat värit kuin timanttihiomalaikoissa: kultainen, keltainen, sininen ja musta.

Timanttihiomapalat QS Schwambornin ja Scanmaskin lattianhiomakoneisiin: Betonin ja tasoitteiden hiontaan. Tuoteperheeseen kuuluu 4 eri kovuusluokkaa: kultainen soveltuu erittäin kovalle betonille, keltainen kovalle betonille, sininen keskikovalle betonille ja musta pehmeälle betonille. Tutustu tuotteisiin.


Timanttihiomapalat HTC-lattianhiomakoneisiin: sopii betonille ja tasoitteille eri kovuuksilla ja raekoostumuksilla. Sininen ja kultainen (haastaville pinnoitteille). Tutustu tuotteisiin.

Timanttihiomapalat Husqvarna-lattianhiomakoneisiin: 4 eri vaihtoehtoa segmentin kovuudessa: kultainen, keltainen, sininen ja musta. Tutustu tuotteisiin.

Vanhan valikoiman tuotteet säilyvät edelleen valikoimissamme, joten löydät esimerkiksi tutut SC 30 ja SS 20 -hiomapalat edelleen verkkosivuiltamme.

Hienohionta

Myös hienohionta-tuotteemme ovat uudistuneet. Valikoimistamme löydät nyt myös märkähiontaan ja keraamiseen hiontaan soveltuvat tuotteet. Tutustu tuotteisiin.

Kopadilta laadukkaat tuotteet ja henkilökohtaista palvelua

Uusien tuoteperheiden ja jaotteluiden tavoitteena on helpottaa oikeiden tuotteiden valintaa. Kohde ja hiottava pinta määrittelevät pitkälti sen, millaista laikkaa tai hiomapaloja kannattaa käyttää. Oikeiden välineiden valinta vaatii kuitenkin teknistä ymmärrystä ja väärän tuotteen kanssa ei synny toivottua tulosta. Tämän vuoksi käymme yleensä paikan päällä ja varmistamme, että kohteeseen valitaan oikea laite.

Valikoimamme on uudistunut myös lattiahiomakoneiden osalta, sillä mukaan on tullut uusia, kauko-ohjattavia malleja. Valikoimaan on lisätty myös robottiin liitettävä seinä-kattohiomakone. Nämä laitteet helpottavat ja tehostavat työskentelyä merkittävästi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää