#

Weka DK 16 Timanttiporakone

Weka DK 16 timanttiporakone (20-160 mm) on ammattilaisen ykkösvalinta käsivara- ja puomiporauksiin. Lyhyt ja tasapainoinen runko on käyttäjien keskuudessa arvostettu ominaisuus, sillä se auttaa pääsemään myös ahtaisiin paikkoihin. 2000 W, 3 vaihdetta ja irroitettava etukahva antavat tälle timanttiporakoneelle monipuoliset käyttömahdollisuudet.
#

Weka DKS 15 Timanttiporakone kuivaporaukseen

Kuivaporaamiseen suunniteltu timanttiporakone. Weka DKS 15 (20-160 mm) on varusteltu mikroiskulla ja pölynpoistokauluksella.
#

Weka DK 11 Timanttiporakone

Weka DK 11 timanttiporakone on nopeakierroksinen (jopa 6500/min) pienille reikäporauksille. Laite tarjoaa optimikierrokset pieniin porakokoihin ja nopeuttaa työtä, kun kyseessä paljon pieniä reikäporauksia.
#

Weka DK 18 Timanttiporakone

Pienikokoinen timanttiporakone porapuomistoon. Weka DK 18 (20-160 mm) soveltuu hyvin esimerkiksi teleskooppipuomistolla poraamiseen muun muassa linjasaneerauskohteissa. 60 mm kauluskiinnitys ja kolme eri kierrosnopeutta.
#

Weka DK 32 Timanttiporakone

Timanttiporakoneiden klassikkomalli Weka DK 32 (55-350 mm) on loistava työratsu timanttiporaukseen. Laite on varustettu valovirralla, perussähkötekniikalla ja kolmella mekaanisella vaihteella. Metallinen kuorirakenne ja luotettava perustekniikka takaavat pitkän käyttöiän tälle yhdelle valmistajan eniten myydylle timanttiporakoneelle.
#

Weka DKS 32 Porakone

Timanttiporakoneiden uusinta uutta edustaa Weka DKS 32 (55-350 mm). Koneella voi porata ilmalla terää jäähdyttäen, sekä perinteisesti vedellä jäähdyttäen. Laite toimii valovirralla, perussähkötekniikalla ja kolmella mekaanisella vaihteella. Kuivana porattaessa terän auki pysymistä edesauttaa mikroisku. Metallinen kuorirakenne ja luotettava perustekniikka ovat tutuja laatuominaisuuksia jo pitkään käytössä olleesta Wekan DK 32.sta.
#

Weka DK 42 Timanttiporakone

Ammattilaisen valinta järeisiin timanttiporauksiin on Weka DK 42 (70-400 mm). Kyseessä on klassinen Wekan peruskoneiden sarja, jonka mekaaniset vaihteet ja metallikuori tuovat varmuutta ja kestoa. Ne ovat ominaisuuksia, joita alan ammattilaiset arvostavat.
#

Weka DK 52 Timanttiporakone

Voimavirralla toimivien timanttiporakoneiden ykkönen on Weka DK 52 (110-500 mm). Laitteen varmatoimisuuden kulmakivet ovat kolme mekaanista vaihdetta, metallikuori ja voimavirralla toimiva 5,2 kW -moottori.
#

Weka DK 26 Timanttiporakone

Valitse varma ja kevyt ratkaisu timanttiporaukseen: Weka DK 26 ( 40-250 mm). Se on pienin, sivusta kiinteästi puomiin kiinnitettävä timanttiporakone. Perustekniikalla ja mekaanisilla vaihteilla varustettu, helppokäyttöinen ja toimintavarma kone takaa tehokkaan työskentelyn ja laadukkaan lopputuloksen.
#

Weka SR 25 Timanttiporakone

Suurtaajuustekniikkaan perustuva timanttiporakone Weka SR 25 (70-370 mm) on oikea valinta suurempiin porauksiin. Suurtaajuustekniikka mahdollistaa laajan käyttöalueen samalla moottorilla. Käyttäjien arvostama ominaisuus on mahdollisuus alentaa tai nostaa kierroksia porauksen aikana, esim. poran kohdatessa metallia.
#

Weka SR 38 Timanttiporakone

Suurtaajuustekniikkaan perustuva, moderni timanttiporakone Weka SR 38 (40-400 mm) laajan porausalueen töihin. Koneen 3 mekaanista vaihdetta ja 6 moottorinopeutta mahdollistavat laajan porausalueen samalla koneella. Moottorinopeuden säätö onnistuu porauksen aikana, mikä on arvostettu ominaisuus käyttäjien keskuudessa.
#

Weka SR 75 Jumbo, Timanttiporakone

Weka-tuoteperheen tehokkain kone on Weka SR 75 Jumbo (50-900 mm). Jumbolla poraat halkaisijaltaan jopa 900 mm:n reikiä. Suurtaajuustekniikka mahdollistaa laajan käyttöalueen erikokoisiin porareikiin. Porakoneessa on myös moottorinopeuden ylennys- ja alennusmahdollisuus, mikä on tärkeä ominaisuus isoja reikiä poratessa.
#

Hakken SPJ-122 Hi Timanttiporakone-jalusta

Näppärä timanttiporakone pienille timanttiporanterille: Hakken SPJ-122 Hi (150 mm saakka). Kokonaisuus sisältää jalustan, syöttölaitteen ja porakoneen. Hyvä valinta linjasaneerauskohteisiin. Pienen kokonsa puolesta kevyt käsitellä ja sopii ahtaisiin paikkoihin.
#

Hakken SPN-202 Ui Timanttiporakone-jalusta

Ammattilaisen valinta on Hakken SPN-202Ui (100-250 mm). Kokonaisuus sisältää porapuomin, syöttölaitteen ja timanttiporakoneen. Varmatoimista Hakken-laatua.
#

Hakken SPZ-252U2i Timanttiporakone-jalusta

Hakken SPZ-252U2i on vääntävä ja tehokas timanttiporakone jopa 300mm timanttiporanterille. Kokonaisuus sisältää kaksivaihteisen porakoneen, jalustan ja syöttölaitteen. Valmis paketti timanttiporauksen ammattilaiselle.
#

Hakken SPM-302 U2i Timanttiporakone-jalusta

Hakken SPM-302 U2i on timanttiporakone jopa 350 mm timanttiporanterille. Paketti sisältää porapuomiston, syöttölaitteen ja 2-vaihteisen timanttiporakoneen. Taattua Hakken-laatua ammattilaisille.
#

Atlas Copco LCD 500 Timanttiporakone, hydraulinen

Hydraulikäyttöinen timanttiporakone Atlas Copco LCD 500 soveltuu esimerkiksi vedenalaisiin timanttiporauksiin ja paikkoihin, joiden ilmassa on kaasuja.

Tuo timanttiporakone meille huoltoon tai korjattavaksi

Toimitamme asiakkaillemme ammattikäyttöön vain laadukkaimpia ja kestävimpiä laitteita. Kovassa käytössä olevat timanttiporakoneet saattavat kuitenkin ajoittain vaatia huoltoa tai korjausta.

Vantaalla sijaitsevissa tiloissamme on laaja varasto varaosia, joten huolto onnistuu nopeasti - vian laadusta riippuen päivästä viikkoon. Toimitamme myös varaosia tilauksesta ympäri Suomea.

Ota yhteyttä