Pa-Di_1.0_gsm_paine-eromittari-salkku-kopadi.jpg

Huippuedut

  • GSM yhteys, hälytys paineen laskiessa matkapuhelimeen.
  • UUTTA, 2019! Laitteella mahdollisuus asettaa/ lähettää kohdetiedot suoraan laitteesta, jonka jälkeen laite käyttövalmis uuteen mittaukseen.
  • Graafinen näyttö mittaustuloksille
  • Suomenkielinen ohjelmisto

Speksit

Pa-Di 1.0 GSM on helppo ja yksinkertainen paine-eromittari paine-erojen mittaamiiseen. GSM-mallissa myös reaaliaikainen seuranta ja hälytysmahdollisuus esim. matkapuhelimeen. Suomenkielinen ohjelmisto ja kotimainen valmistaja. Uutena ominaisuutena 2019 mahdollisuus mittalaitteessa olevilla nuolinäppäimillä syöttää kohdetiedot ja aloittaa mittaus. Mittauksen päätyttyä tiedot voidaan lähettää valittuun sähköpostiin ja tyhjentää lokitiedot, tämän jälkeen laite valmis suorittamaan uutta mittausta. Laitteita alettiin toden teolla käyttää asbestilain- ja asetuksen astuttua voimaan 2016 vuoden alusta. Laitteella 32 Mb tallennusmuisti, mittaa tarkasti jopa 0 pascalin paineessa. Laitteeseen helposti säädettävissä haluttu mittaus/hälytysarvo. Paineen laskiessa laite vilkkuu, saatavana lisävarusteena myös lisäledi ja akkuvarmennus.

#

Tekniset tiedot

Kopadi Oy on kotimainen, ammattikäyttöön tarkoitettujen timanttityökalujen, purku- ja maanrakennus sekä työmaateknisten tuotteiden myyntiin erikoistunut yritys. Edustamme tunnettujen ja laadukkaiden valmistajien tuotteita. Palveluumme kuuluu varaosat myymiimme koneisiin ja oman henkilökunnan toteuttamana nopeat huollot, teritykset sekä työmaapalvelut.

Ota yhteyttä tai tule käymään!