Kopadi
Esierotin_C1.jpg

Huippuedut

  • Tehokas pölynpoisto
  • Sisältää pölynpoistosukan eli longopacin
  • Helppo liikutella
  • Säästää imuyksikön suodattimia ja moottoria

Speksit

Kopadi C1 on helppokäyttöinen Longopac-esierotin 1-moottorisille imureille. Esierottimia käytetään kun halutaan pidentää työskentelyjaksojen pituutta ja minimoida imurin suodatinten kulumista. C1 esierotin on hyvä valinta esimerkiksi käsikoneella suoritettavaan jyrsintä- ja hiontatyöhön.

Kopadi C1 esierotin on varustettu jatkuvalla pölypoistosukalla eli Longopacilla. Imuvaiheessa syklonin pohjaluukku sulkeutuu, ja imettävä pöly ja purkujäte varastoituu syklooniin, kunnes imurin sammuessa pohjaluukku aukeaa ja imetty aines tippuu pölyttömästi Longopac:iin. Longopac mahdollistaa pölyttömän ja nopean pölypussin vaihdon.

Esierottimen erotteluaste on jopa 97% pölystä, jonka ansiosta se säästää imurin suodattimien kulumista, ja pidentää merkittävästi yhtäjaksoista imu- ja työskentelyaikaa.Tekniset tiedot

Kopadi Oy on kotimainen, ammattikäyttöön tarkoitettujen timanttityökalujen, purku- ja maanrakennus sekä työmaateknisten tuotteiden myyntiin erikoistunut yritys. Edustamme tunnettujen ja laadukkaiden valmistajien tuotteita. Palveluumme kuuluu varaosat myymiimme koneisiin ja oman henkilökunnan toteuttamana nopeat huollot, teritykset sekä työmaapalvelut.

Ota yhteyttä tai tule käymään!