#

Timanttilaikat teräsbetonin, rakennuskivien ja asfaltin sahaukseen

Valikoimastamme löydät ammattikäyttöön Suomen betoni- ja kivilaaduille kehitetyt timanttilaikat. Meillä on varastovalikoimassamme laaja valikoima timanttilaikkoja pieniin urajyrsimiin, käsivaralta sahaukseen sekä lattia- ja seinäsahaukseen. Myös erilaiset leikattavat materiaalit asfaltista betoniin ja luonnonkiveen vaativat omanlaisensa timanttilaikan. Tutustu valikoimaamme!
#

Timanttisahat, käsivaralta sahaus

Valikoimistamme löydät käsivaralta sahaukseen vahvat huippumerkit kuten STIHL, WEKA ja AGP. Meillä on suurtaajuustekniikalla ja perinteisellä sähkötekniikalla, hydraulisena sekä polttomoottorilla toimivia timanttisahoja aina käyttökohteen ja tarpeen mukaan.
#

Urasahat

Milwaukee,-Eibenstock, -Sparky-merkkiset urasahat 125 mm - 230 mm timanttilaikoille. Koneita käytetään roilojen tekoon betoni- ja tiilirakenteisiin mm. sähköjohtoja varten. Valikoimassa myös lattiamalli lämpöputkien- ja kaapeleiden asennukseen betonilattioihin.
#

Lattia- ja asfalttisahat

Lattiasahoissa varastoimme kolmea eri koko-teholuokkaa, 600, 800 ja 1000 mm laikoille. Lattiasahat ovat timanttiurakointiliikkeen perustyökaluja, tehokkaita ja erittäin pitkäikäisiä koneita. Varastovalikoimamme tulee Ruotsista. Lattiasahauksessa toinen edustamamme merkki on norjalainen Sundt, jolla on pitkät perinteet Suomenkin sahamarkkinoilla. Timanttisahojen kestävyydestä kertoo se, että monilla asiakkailla on 70-luvulla hankittuja Sundtin sahoja, jotka ovat edelleen toimintakuntoisia. Tutustu tästä tarkemmin laajaan lattiasahavalikoimaamme.
#

Pöytäsahat, rakennuskivien ja laattojen sahaukseen

Varastovalikoimassa muutama laadukas pöytäsahojen perusmalli rakennuskivien ja laattojen sahaukseen. Valmistajalta löytyy laaja valikoima myös isojen rakennuskivien ja laattojen työstöön. Kysy lisää myyjiltämme!
#

Seinäsahat timanttisahaukseen

Seinäsahat timanttisahaukseen laitevalikoimaamme kuuluvat Itävaltalaisen Braunin ja saksalaisen Wekan sahamallistot. Braunin mallistosta löytyvät sähkö- ja hydraulitoimiset seinäsahat. Wekalta löytyy lisäksi kaksi mallia, jotka sopivat erinomaisesti pienempiin timanttisahauksiin. Kysy lisää!
#

Vaijerisahat ja vaijerit

Vaijerisahauksessa merkimme on Itävaltalainen BRAUN, jolla on pitkät perinteet. Valmistajalta löytyy useita makasiiniversioita, irrallaan myytäviä ohjauspyörästömalleja sekä vetopyöriä myös seinäsahakiskolle. Voimanlähteenä käytetään hydrauliikkaa tai suurtaajuus- sähkötekniikkaa. Timanttivaijereita varastoimme teräsbetonin ja luonnonkiven sahaukseen, valmistajalta myös erikoisvaijereita mm. pelkän teräksen / erilaisten metallirakenteiden sahaukseen. Myyjämme auttavat mielellään oikean ratkaisun löytämisessä. Meiltä myös tekninen tuki vaijerisahauksiin työmaille!

Kiinnostuitko? Autamme sinua oikean timanttisahan valinnassa

Henkilökuntamme palvelee sinua kaikissa sahaukseen liittyvissä kysymyksissä. Meidän kauttamme saat myös kaikkien laitteiden merkkikohtaisen huollon ja varaosat: varastostamme löytyy suurin osa timanttisahojen varaosista. Kysy lisää!

Ota yhteyttä