Timanttiporanterä kattavasta valikoimastammme

#

KX 1200-sarjan 1/2"-CR128 Timanttiporanterät

Kopadin KX 1200 -sarjan timanttiporanterät on suunniteltu Suomen rakennusteollisuudessa käytetyille kivipohjaisille materiaaleille, kuten teräsbetoni. Varastovalikoimamme sisältää halkaisijat 18-900 mm, tilauksesta voimme toimittaa teriä aina 2000 mm saakka. Timanttiporanterät ovat peruspituudeltaan 350 mm tai 500 mm. Valmistamme tilauksesta myös muita pituuksia ja varastoimme yleisimpien kokojen runkoja aina 2000 mm saakka. Valmistus timanttiporanterien osalta tapahtuu meillä Kopadissa Vantaalla, jossa kokoonpanemme teriä perinteisesti juottamalla ja laserhitsaamalla. Oma valmistus mahdollistaa nopean reagoinnin asiakkaiden kohtaamiin haasteisiin timanttiporauksessa työmailla.
#

Kuivaporanterät Laser CR128-timanttiporaukseen

Kuivaporaukseen suunnitellut laserhitsatut CR1 28-kierteellä varustetut timanttiporanterät Kopadilta. Valittu timanttisegmentti, porarunko ja kiinnitys kuivaporakoneeseen on kokonaisuus, joka mahdollistaa tehokkaan timanttiporauksen ilman vettä. Keskeistä onnistuneeseen kuivaporaukseen on riittävä terän jäähdytys imuilmalla. Keskiössä on imukanavin varusteltu timanttiporakone, riittävän tehokas imuri ja kuivaporaukseen suunniteltu laserhitsattu timanttiporanterä. Valikoimastamme löydät kahteen kokoluokkaan soveltuvat ilmajäähdytteiset porakoneet, Wekan DKS 15 ja DKS 32. Kysy lisää asiantuntevilta myyjiltämme.
#

Rasiaporanterät SDS+ timanttiporaukseen

Rasiaporanterä SDS+. Irroitettavalla keskitysterällä varustettu timanttiporanterä betonin ja tiilen timanttiporaukseen. Käytetään esimerkiksi rasiateränä ja läpivienneissä putki- ja sähköasennuksissa. Laserhitsattu timanttisegmentti ja rungon jäähdytysreiät mahdollistavat kuivaporauksen timantilla kivimateriaaleihin. Timanttisegmentti rasiaterässä on samaa korkeaa laatua kuin muutkin Kopadin timanttiporanterät.

Kopadin terittämö − tilaa timanttiporanterä tarpeesi mukaan

Meillä on Vantaalla oma timanttiporanterien tuotanto ja terittämö. Teritämme asiakkaillemme poranteriä ja juotamme niihin kiinni uudet timanttisegmentit. Kiireelliset tapaukset voimme hoitaa tilanteen mukaan vaikka saman tien, asiakkaan odottaessa. Korjaamme myös porakoneita, ja laajan varaosavarastomme vuoksi myös se hoituu nopeasti. Meiltä voit myös tilata varaosia!

Kopadi myy myös kaikki timanttiporaukseen liittyvät tuotteet, kuten timanttiporat, vedenkeräimet ja vesi-imurit.

Ota yhteyttä