Kopadi
#

Kopadi ME1300 Rakennusimuri

Kopadin ME1300 on kokoluokassaan tehokas rakennuspölynimuri esim. timanttihiomakoneen pölyn talteenottoon. Imurin mukana toimitetaan myös imutanko ja suulake. Pöly kerätään pölysukkaan (longopack).
#

Kopadi S2 Rakennusimuri

Kopadi S2 on tehokas, helposti siirrettävä rakennusimuri puoliautomaattisella suodatinpuhdistuksella. Imurissa karkeasuodatin sekä kaksi H13- luokan HEPA-suodatinta. Pöly kerätään muovisukkaan (longopack) jolla vältytään jo kerätyn materiaalin leviämiseltä uudelleen ilmaan.
#

Kopadi M4000 Rakennusimuri

Rakennuspölynimuri erityisesti hienolle ja haitalliselle pölylle. Tyypillinen käyttökohde on betoni- ja rakennuspölyn imurointi, joko suoraan hiomakoneesta tai mukana tulevan imuputken ja suulakkeen avulla lattialta.
#

Kopadi M6000 Rakennusimuri

M6000 -rakennusimuri on tehty ajatellen hionnan ammattilaisia. Kone soveltuu parhaiten käytettäväksi isompien hiomakoneiden kuten Schwamborn 650S kanssa.
#

Numatic HZ-200 Asbesti-imuri

Asbestihyväksynnän omaava pienikokoinen pölynimuri esim. näytteenottoporaukseen ja vaateimuriksi. Pienen kokonsa ja suljettavien aukkojen vuoksi kätevä myös siirtää paikasta toiseen. Laitteesta löytyy myös isompaa mallia samoilla hyväksynnöillä.
#

Eibenstock-DSS 35 M IP-Rakennusimuri

Eibenstock DSS 35 M IP Rakennusimuri on automaattisesti suodattimet ravistava pienikokoinen rakennusimuri liitettäväksi esim. timanttihiomakoneeseen. Tuotteen mukana myös imutanko ja suulakkeet lattiaimurointiin rakennustyömaille. Koneen imuteho säädettävissä ja kyljessä pistoke esim. työkoneelle.
#

Numatic NDS-570 A / NDD-570 A Rakennusimuri

Kiinteällä säiliöllä varustettu tehokas Numatic-rakennusimuri. Varustettu HepaFlow suodatinpussilla ja hepasuodattimella, saatavana yhdellä tai kahdella moottorilla. Suodatinluokka HEPA 11, A-mallit varustettu työkalupistokkeella ja merkkivalolla joka ilmoittaa suodattimen vaihdon tarpeellisuuden.
#

Numatic NDS-900A / NDD-900A-Rakennusimuri

Numatic ND-900A sarjan imurit suunniteltu loppusiivoukseen esim. rakennustyömaille, hienon pölyn talteenottoon. Imureissa HEPA 11-tasoiset pölypussit ja hepasuodattimet. Numaticin runko on stractofoamia, jossa yhdistyvät muovin keveys, elastisuus sekä metallin lujuus. Imurien kannessa työkalupistokkeet ja merkkivalo suodattimien vaihtotarpeelle.
#

Numatic NTT-2003 Teollisuusimuri

Numatic NTT-2003 Teollisuusimuri on todellinen 3-moottorinen tehopakkaus, soveltuu esisiivoukseen rakennustyömaille ja teollisuuteen esim. työstöjätteen imurointiin.