Kopadi
#

Timanttilaikka KX10

Timanttilaikka graniitin ja raudoitetun betonin sahaukseen. Laikan halkaisijat 300, 350 ja 400mm. Pehmeä segmentti ja järjestyksessä oleva timantti antavat tälle timanttilaikalle suorituskykyä koville materiaaleille. Hyvä valinta polttomoottorisahoillle, suurtaajuus- timanttisahoille ja pöytäsahoille.
#

Timanttilaikka KX15

Uuden sukupolven nopeasti leikkaava timanttilaikka. Timanttiaikan segmenttikorkeus on 12mm, segmentin uusilla ominaisuuksilla ja kapeudella saavutetaan entistä nopeampi leikkuuteho. Timanttilaikan ominaisuudet parhaimmillaan käsivaralta sahatessa teräsbetonirakenteita.
#

Timanttilaikka KX20

Timanttilaikka teräsbetonin sahaukseen käsisahoilla. Suosituin timanttilaikkamme jo vuosia ja suosio perustuu pitkälti nopeaan ja tehokkaaseen leikkuunopeuteen. Toimii Polttomoottori-, suurtaajuus- ja hydraulisahoissa. Timanttilaikan halkaisijat 300-500mm.
#

Timanttilaikka asfaltille KX90

Timanttilaikka asfalttisahaukseen. Kestävä ja nopea leikkaus, timanttilaikoissa timanttisegmenttien lisäksi kovametallipalat joiden tehtävänä suojata laikan runkoa sahatessa asfaltin läpi sepelille. Sopii polttomoottori laikkaleikkureille ja asfalttisahoille. 300-600mm.
#

Timanttilaikka KLD

Nopea timanttilaikka betonin leikkaamiseen. Monipuolinen valikoima halkaisijoita 125-500mm, pienissä 125-300 mm on runkojäähdytysreiät viilentämään timanttilaikkaa kuivasahauksissa esim. käytettäessä urajyrsimissä
#

Timanttilaikka KLM

Timanttilaikka betonin, tiilen ja harkkojen sahaukseen. Edullinen timanttilaikka jolla kuitenkin ammatilaisen kriteerit täyttävät ominaisuudet, halkaisijat 300-400mm.
#

Timanttilaikka KLE

Edullinen timanttilaikka kulmahiomakoneisiin ja uraleikkureihin. Timanttilaikkojen halkaisijat 125-230mm.
#

Pöytäsahalaikka KTC

Nopea jatkuvakehäinen timanttilaikka laattojen leikkuuseen. Soveltuu pöytäsahoihin ja kulmahiomakoneisiin. 125-350mm. Jatkuva timanttikehä timanttilaikassa tuo tarkan leikkuujäljen ilman säröjä.
#

Timanttilaikka TURBO

Edullinen pienillä halkaisijoilla oleva timanttilaikka kulmahiomakoneisiin. Timanttilaikkojen halkaisijat ovat 115-230mm.
#

Kehäsahalaikka KX10 Fast

Nopea kehäsahanlaikka raudoitetun betonin leikkaamiseen. Timanttilaikan halkaisijat 350-400mm. Valikoimistamme kehäsahan timanttilaikat Hyconin, Wekan, Benderin ja Husqvarnan kehäsahoihin.
#

Kehäsahalaikka KX20 Fast

Fast 20 kehäsahanlaikka tiilelle, harkoille ja vähän raudoitetulle haprastuneelle betonille.
#

Timanttirouhelaikka Rescue

Timanttirouhelaikka miltei kaikille materiaaleille. Timanttilaikan halkaisijat 115-400 mm, rouhepinta rungossa ja segmentissä mahdollistaa tällä timanttilaikalla leikkaamisen betonin lisäksi mm. muoviin, puuhun, peltiin.
#

Pelastuslaikka käsikoneisiin

Pelastuslaikka pelastustöihin ja kattohuovan leikkaamiseen. Halkaisijat 300-350mm. Tämä kovametallipaloilla varustettu laikka löytyy pelastustoimen kalustosta, käytetään yleisesti polttomoottorilla toimivissa laikkaleikkureissa mm. puun ja metallin leikkaukseen. Myös kattohuovan leikkaus onnistuu tällä laikalla harvan hammasvälin ansiosta.
#

Kudosvahvisteinen katkaisulaikka metallille

Kudosvahvisteinen laikka mm. metallin, rautatiekiskojen ja vanhojen valurautaviemäreiden leikkaamiseen. Halkaisijat 300-400mm, käytetään yleisesti polttomoottoritoimisilla laikkaleikkureilla.
#

Timanttilaikka seinä-ja lattiasahaukseen KX10

Erittäin nopea timanttilaikka raskaasti raudoitetulle betonille. Halkaisijat 500-1200mm. Timanttilaikka seinä- ja lattiasahoihin, nykyaikaisella timanttisegmentillä.
#

Timanttilaikka lattia- ja seinäsahaukseen KX30

Timanttilaikka taloudelliseen ja tehokkaaseen sahaukseen seinä- ja lattiasahoihin. Timanttilaikan halkaisijat 500-1200mm. Ns. mediumkovuuksinen sidosaine nykyaikaisella timanttisegmentillä.
#

Timattilaikka lattiasahaukseen KX50

Kestävä timanttilaikka maanvaraiseen sahaukseen lattiasahoilla. Timanttilaikan halkaisijat 500-1200mm. Kovalla sidosaineella ja nykyaikaisella timanttisegmentillä varustettu timanttilaikka maanvaraislattioille ja suuritehoisille sahoille.
#

Timanttilaikka Seinä-ja lattiasahaukseen KX35

Kustannustehokas mediumkovuuksinen timanttilaikka raudoitetun betonin sahaukseen.Timanttilaikan halkaisijat 450-1500 mm. Hyvä valinta perusraudoitetun betonin timanttisahauksiin.