Kopadi
#

KX10

Timanttilaikka graniitin ja raudoitetun betonin sahaukseen. Laikan halkaisijat 300, 350 ja 400mm. Pehmeä segmentti ja järjestyksessä oleva timantti antavat laikalle suorituskykyä kovilla materiaaleilla. Hyvä valinta polttomoottorisahoillle, suurtaajuustimanttisahoille ja pöytäsahoille.
#

KX15

Uuden sukupolven nopeasti leikkaava timanttilaikka. Timanttilaikan segmenttikorkeus on 12mm. Segmentin uusilla ominaisuuksilla ja kapeudella saavutetaan entistä nopeampi leikkuuteho. Laikan ominaisuudet pääsevät parhaiten oikeuksiinsa sahatessa käsivaralta teräsbetonirakenteita.
#

KX20

Timanttilaikka teräsbetonin sahaukseen käsisahoilla. Suosituin timanttilaikkamme jo vuosia ja suosio perustuu pitkälti nopeaan ja tehokkaaseen leikkuunopeuteen. Toimii Polttomoottori-, suurtaajuus- ja hydraulisahoissa. Timanttilaikan halkaisijat 300-500mm.
#

KX90

Timanttilaikka asfalttisahaukseen. Kestävä ja nopea leikkaus. Timanttisegmenttien lisäksi kovametallipalat, joiden tehtävänä suojata laikan runkoa sahatessa asfaltin läpi sepelille. Sopii polttomoottorilaikkaleikkureille ja asfalttisahoille. Halkaisijat 300-600mm.
#

KLD

Nopea ja kestävä timanttilaikka betonin leikkaamiseen. Monipuolinen valikoima halkaisijoita väliltä 125-500 mm. Pienemmissä on runkojäähdytysreiät viilentämään timanttilaikkaa kuivasahauksissa, jos sitä käytetään esimerkiksi urajyrsimissä.
#

KLM

Timanttilaikka betonin, tiilen ja harkkojen sahaukseen. Edullinen timanttilaikka, joka täyttää ominaisuuksiltaan ammattilaisen kriteerit. Halkaisijat 300-400 mm.
#

KLE

Edullinen timanttilaikka kulmahiomakoneisiin ja uraleikkureihin. Timanttilaikkojen halkaisijat 125-230 mm.
#

KTC

Nopea, jatkuvakehäinen timanttilaikka laattojen leikkuuseen. Soveltuu pöytäsahoihin ja kulmahiomakoneisiin. 125-350 mm. Jatkuva timanttikehä timanttilaikassa tuo tarkan leikkuujäljen ilman säröjä.
#

Timanttilaikka TURBO

Edullinen, pienillä halkaisijoilla oleva timanttilaikka kulmahiomakoneisiin. Timanttilaikkojen halkaisijat ovat 115-230 mm.
#

Kehäsahalaikka KX10 Fast

Nopea kehäsahalaikka raudoitetun betonin leikkaamiseen. Timanttilaikan halkaisijat 350-400 mm. Valikoimistamme löydät kehäsahan timanttilaikat Hyconin, Wekan, Benderin ja Husqvarnan kehäsahoihin.
#

Kehäsahalaikka KX20 Fast

Fast 20 kehäsahalaikka tiilelle, harkoille ja vähän raudoitetulle haprastuneelle betonille.
#

Timanttirouhelaikka Rescue

Timanttirouhelaikka lähes kaikille materiaaleille. Timanttilaikan halkaisijat 115-400 mm. Rouhepinta rungossa ja segmentissä mahdollistaa leikkaamisen betonin lisäksi muun muassa muoviin, puuhun ja peltiin.
#

Pelastuslaikka käsikoneisiin

Pelastuslaikka pelastustöihin ja kattohuovan leikkaamiseen. Halkaisijat 300-350 mm. Tämä kovametallipaloilla varustettu laikka löytyy pelastustoimen kalustosta, ja sitä käytetään yleisesti polttomoottorilla toimivissa laikkaleikkureissa muun muassa puun ja metallin leikkaukseen. Myös kattohuovan leikkaus onnistuu tällä laikalla harvan hammasvälin ansiosta.
#

Kudosvahvisteinen katkaisulaikka metallille

Kudosvahvisteinen laikka muun muassa metallin, rautatiekiskojen ja vanhojen valurautaviemäreiden leikkaamiseen. Halkaisijat 300-400 mm. Käytetään yleisesti polttomoottoritoimisilla laikkaleikkureilla.
#

KX10 seinä-ja lattiasahaukseen

Erittäin nopea timanttilaikka raskaasti raudoitetulle betonille. Halkaisijat 500-1200 mm. Timanttilaikka seinä- ja lattiasahoihin, nykyaikaisella timanttisegmentillä.
#

KX30 lattia- ja seinäsahaukseen

Timanttilaikka taloudelliseen ja tehokkaaseen sahaukseen seinä- ja lattiasahoihin. Timanttilaikan halkaisijat 500-1200 mm. Niin sanottu mediumkovuuksinen sidosaine nykyaikaisella timanttisegmentillä.
#

KX50 lattiasahaukseen

Kestävä timanttilaikka maanvaraiseen sahaukseen lattiasahoilla. Timanttilaikan halkaisijat 500-1200 mm. Kovalla sidosaineella ja nykyaikaisella timanttisegmentillä varustettu timanttilaikka maanvaraislattioille ja suuritehoisille sahoille.
#

Timanttilaikka Seinä-ja lattiasahaukseen KX35

Kustannustehokas mediumkovuuksinen timanttilaikka raudoitetun betonin sahaukseen. Timanttilaikan halkaisijat 450-1500 mm. Hyvä valinta perusraudoitetun betonin timanttisahauksiin.

Kiinnostuitko?

Jos kaipaat asiantuntijoidemme apua oikeiden työvälineiden valinnassa, ota meihin yhteyttä! Autamme mielellämme.

Ota yhteyttä