Kopadi
#

Lattianhiomakone Schwamborn DSM 250

Lattianhiomakone Schwamborn DMS 250 soveltuu erittäin hyvin pienille pinta-aloille pinnoitteiden, liimojen ja maalien poistoon sekä lattiapintojen tasoittamiseen. Soveltuu reunahiontaan molemmille puolille kääntyvän hiomapään ja irroitettavan pölynkauluskappaleen ansiosta.
#

Lattianhiomakone Schwamborn DSM 400

Lattianhiomakone Schwamborn DSM 400 on helppokäyttöinen, sekä kevyen painon ansiosta myös helppo liikutella työkohteessa. Hiomakone soveltuu pienille ja keskisuurille lattioille, pinnoitteiden poistoon betonilattioilta. Saatavana lisäpainot.
#

Lattianhiomakone Schwamborn DSM 450

Lattianhiomakone Schwamborn DSM 450 soveltuu parhaiten pienten pinta-alojen hienohiontaan ja kiilloitukseen. Koneesta kahdella eri ohjainlaatikolla varustettua mallia.
#

Lattianhiomakone Schwamborn DSM 530

Lattianhiomakone Schwamborn DSM 530 on suosittu hiontakone betonille, tasoitteille ja luonnonkivilattioiden saneeraukseen keskisuurille lattioille.
#

Lattianhiomakone Schwamborn DSM 530S

Lattianhiomakone Schwamborn DSM 530 S on tehokas hiontakone betonilattioiden saneeraushiontoihin. Tehokas moottori ja koneen riittävä paino antaa koneelle jo huiman suorituskyvyn. Kone sopii myös kiilloitushiontoihin planeettapäänsä ja säädettävän nopeuden ansioista.
#

Lattianhiomakone Schwamborn DSM 650S

Lattianhiomakone Schwamborn DSM 650S on suunniteltu lattianhionnan ammattilaisille, saneeraushionnan ja kiilloituksen isompiin kohteisiin
#

Lattianhiomakone Schwamborn DSM 650RC

Kauko-ohjattava Lattianhiomakone Schwamborn DSM 650RC on suunniteltu lattianhionnan ammattilaisille, saneeraushionnan ja kiilloituksen isompiin kohteisiin.
#

Lattianhiomakone Schwamborn DSM 800S

Lattianhiomakone DSM 800S on oikea vastaus ammattimaiseen hiontaan isoille pinta-aloille. Voimakas 15 kW moottori, vankka rakenne ja vaihteisto vaiheittaisella käynnistyksellä.
#

Lattianhiomakone Schwamborn DSM 800RC

Kauko-ohjattava Lattianhiomakone Schwamborn DSM 800RC. Saksalaisen konemerkin uusinta tekniikkaa. Voimakas 15 kW moottori, vankka rakenne ja vaihteisto vaiheittaisella käynnistyksellä. Ammattilaisen valinta suurille pinta-aloille.
#

Lattianhoitokone Schwamborn ES 420S

Monikäyttöinen lattianhoitokone. Konetta voidaan käyttää hiomapapereilla, kuparilaikoilla ja timanttihiomapaloilla.
#

Lattianhiomakone KFG-400

Lattianhiomakone KFG-400 lattioiden hiontaan. Koneeseen on saatavilla laaja valikoima FAST LOCK timanttihiomapaloja. 
#

Lattianhiomakone Eibenstock EBS 235.1

Lattianhiomakone pieniin tiloihin ja reunahiontaan. Kohteina ovat parveke, kellari, autotalli ja huoneistot sekä toimistot.