Kopadi
#

Kiristintanko

Kiristintanko katon ja lattian väliin. Voidaan käyttää timanttiporakoneen kiinnitykseen tai katon tukemiseen. Voidaan säätää 1,7- 3,0 m pituiseksi.
#

Kierteenvaihtaja CR 128 -> 1/2"

Kierteenvaihtaja timanttiporakoneisiin, jolloin voi porata 1/2" poraputkilla.
#

Kierteenvaihtaja M12 -> CR1 28

Kierteenvaihtaja M12 kiinnitteisin porakoneisiin, jolla saadaan CR1 28 timanttiporanterät kiinni.
#

Kierteenvaihtaja 13mm lieriö -> CR1 28

Kierteenvaihtaja 13 mm lieriölle, jolla saadaan CR1 28 timanttiporanterät kiinnitettyä.
#

Kierteenvaihtaja 1 1/4" UNC -> 1/2"

Timanttiporakoneeseen kierteenvaihtaja, jolla saadaan 1/2" timanttiporanterät kiinni.
#

Kierteenvaihtaja 1 1/4" UNC -> CR1 28

Kierteenvaihtaja timanttiporakoneeseen, jolla saadaan CR1 28 timanttiporanterät kiinnitettyä.
#

Jatkotanko 1/2"

1/2" jatkotangot timanttiporaukseen. Eri pituisia jatkotankoja, joilla saadaan porattua syvempiä reikiä samalla poranterällä.
#

Jatkotanko CR1 28

CR1 28-jatkotankoja timanttiporakoneisiin. Eri mittaisia jatkotankoja, joilla saadaan tehtyä syvempiä reikiä samalla timanttiporanterällä.
#

Imuadapterit kuivaporaukseen

Timanttiporaukseen kuva-adapterit joko 1/2" tai CR1 28 kiinnityksellä. Puhdistaa porausreiän ja vähentää pölyn leviämistä ympäristöön. Jäähdyttää timanttiterää.
#

Köysikierreankkuri ja lyöntiankkurit

Timanttiporien porajalkojen kiinnitykseen niin köysikierreankkuri kuin lyöntiankkurit. Lyöntiankkureita on saatavilla kauluksella tai ilman. Myös lyöntityökalu ankkureiden kiinnitykseen.
#

Painevesisäiliö 40 litraa

Painevesisäiliö timanttiporaukseen ja sahaukseen. Akkutoiminen painevesisäiliö, jolla saat helposti vettä poraus- ja sahauskohteisiin. Säiliössä on kestävä akku ja viisi nopeutta veden syötölle. Säiliö katkaisee automaattisesti veden syötön, kun hana suljetaan. Sinun ei tarvitse vetää vesijohtoja pitkin työmaita.
#

Reikätutka

Rakennus- ja saneeraustöissä on usein tarpeen porata reikiä seinien, lattioiden ja muiden rakenteiden läpi tarkasti oikeaan kohtaan. PK2-porauskohdistimen avulla hankalat mittaukset ja koereikien poraamiset voi unohtaa. Reikätutka pystyy löytämään niin raudan kuin sähköjohdon seinän sisältä.