Kopadi
#

Hakken porapuomit

Hakken porapuomit kaikille timanttiporakoneille. Pieni jalustaosa mahtuu lähelle seinää ja mahdollistaa reiän teon lähelle estettä. Taittuvat poramuomit mahdollistavat vinoporaukset timanttiporaukseen.
#

Porapuomi Weka KS 18

Weka KS 18 porapuomi on kompakti ja pienikokoinen, hyvä valinta timanttiporakoneille kauluskiinnityksellä (60 mm). Suosittu paketti on kyseinen puomi ja Weka 16 käsivarais -timanttiporakone. Sisältää alipainekiinnitysjalustan sekä vinoporausmahdollisuuden.
#

Porapuomisto DS600

Kevytrakenteinen, mutta tukeva porapuomisto timanttiporakoneille. Puomistossa kaksinopeuksinen syöttömahdollisuus. DS porajalka on tehty alumiinista, pyörät mahdollistavat helpon siirtelyn. Taustan tukijalan ollessa avoin on köysikierreankkuroinnin säätö helpompaa.
#

Dibo 50 -teleskooppipuomisto

Dipon keveä teleskooppipuomisto timanttiporakoneille. Perusvarustuksella 250 mm halkaisijan ja korokepalalla aina 350 mm halkaisijaan saakka. Kiinteä timanttiporakoneen sivusta kiinnitys pikalukolla, mahdollistaa koneen helpon ja nopean vaihdon. Lisävarusteena saatavana myös 60 mm kauluskiinnike.
#

Dibo 75 -teleskooppipuomisto

Dipon järeä teleskooppipuomisto joka mahdollistaa timanttiporaamisen ilman porajalan ankkurointia. Puomisto mahdollistaa vinoreiät, kattoon, seinään ja lattiaan poraukset. Mukana alipainekiinnitys -varustus ilman alipainepumppua.
#

Teleskooppipuomi-Kopadi 190

Teleskooppipuomi sopii useimpiin porakoneisiin joissa 60 mm kauluskiinnitys. Jalustassa on 60 mm istukkakiinnitys Wekan 16 ja 18 koneisiin. Teleskooppipuomisto mahdollistaa porauksen ilman ankkurointia, mahdollistaa timanttiporaukset ylös, alas ja sivulle. Myös vinoporausmahdollisuus.
#

Teleskooppipuomi-Kopadi 260

Teleskooppipuomi 260:sta ja Wekan valovirtaisesta DK 32, SR 25 ja SR 38 timanttiporakoneista saat tehokkaat parivaljakot, ( SR-koneet ovat vesijäähdytteiset joten soveltuvat myös ylöspäin poraukseen). Teleskooppipuomisto mahdollistaa porauksen ilman ankkurointia, mahdollistaa timanttiporaukset ylös, alas ja sivuille. Myös vinoporausmahdollisuus.
#

Teleskooppipuomi-Kopadi 450

Teleskooppipuomi 450:sta ja Wekan keskikokoisista timanttiporakoneista, esim. DK 52 tai SR 38 saat hyvän ja varman yhdistelmän. Teleskooppipuomisto mahdollistaa porauksen ilman ankkurointia, mahdollistaa timanttiporaukset ylös, alas ja sivuille. Myös vinoporausmahdollisuus.