Kopadi
#

Weka DK 16

Weka DK 16 Timanttiporakone käsivara- ja puomiporauksiin. 2000 W, 3-vaihdetta ja irroitettava etukahva antavat tälle timanttiporakoneelle monipuoliset käyttömahdollisuudet. Weka 16 ollutkin jo vuosia ammattilaisen 1-valinta käsivaraiskoneeksi. Käyttäjien arvostama ominaisuus on porakoneen lyhyt ja tasapainoinen runko, joka arvossaan erityisesti ahtaisiin paikkoihin käsivaraisesti poratessa.
#

Weka DK 11

Weka DK 11 nopeakierroksinen porakone pienille timanttiporanterille (15-30 mm). Optimikierrokset ko. porakokoihin, nopeuttaa ja tehostaa työtä kun kyseessä isot määrät pieniä reikäporauksia.
#

Weka DK 18

Weka DK 18 pienikokoinen 60 mm kauluskiinnityksellä varustettu timanttiporakone porapuomistoon, soveltuu hyvin esim. teleskooppipuomistolla poraamiseen mm. linjasaneerauskohteisiin.
#

Weka DK 26

Weka DK 26 on pienin sivusta kiinteästi puomiin kiinnitettävä Wekan timanttiporakone. Perustekniikkaa mekaanisilla vaihteilla, varma ja kevyt ratkaisu timanttiporaukseen. Hyvä valinta kun keveys, toimintavarmuus ja helppokäyttöisyys ratkaisee.
#

Weka SR25 Mammut

Weka SR 25 on suurtaajuustekniikkaan pohjautuva timanttiporakone. Suurtaajuustekniikka mahdollistaa laajan käyttöalueen (70-370 mm) samalla moottorilla. Käyttäjien arvostama ominaisuus on mahdollisuus alentaa tai nostaa kierroksia porauksen aikana, esim. poran kohdatessa metallia.
#

Weka SR 38 Mammut

Weka SR 38 on suurtaajuustekniikkaan pohjautuva moderni timanttiporakone. Koneen 3 mekaanista vaihdetta ja 6 moottorinopeutta mahdollistaa laajan porausalueen samalla koneella ( 40 - 400 mm). Moottorinopeuden säätö onnistuu porauksen aikana, ominaisuus jota käyttäjät arvostavat.
#

Weka DK 32

Weka DK 32 timanttiporakoneiden klassikkomalli, valovirralla, perussähköteniikalla ja kolmella mekaanisella vaihteella varustettu työratsu timanttiporaukseen. Metallinen kuorirakenne ja luotettava perustekniikka takaavat pitkän käyttöiän tälle yhdelle valmistajan eniten myydylle timanttiporakoneelle.
#

Weka DK 42

Weka DK 42 on ammattilaisen valinta järeisiin timanttiporauksiin. DK 42 on klassista Wekan peruskoneiden sarjaa, mekaaniset vaihteet ja metallikuori tuovat varmuutta ja kestoa, ominaisuuksia joita alan ammattilaiset arvostavat.
#

Weka DK 52

Weka DK 52 on isojen voimavirralla toimivien timanttiporakoneiden aatelia. Kolme mekaanista vaihdetta, metallikuori ja voimavirralla toimiva 5,2 kW moottori ovat Weka DK 52 varmatoimisuuden kulmakivet.
#

Weka SR 75 Jumbo

Weka SR 75 Jumbo on Weka tuoteperheen tehokkain kone. Jumbolla poraat jopa 900mm halkaisijalta olevia reikiä. Suurtaajuustekniikka mahdollistaa laajan käyttöalueen eri kokoisiin porareikiin. Porakoneessa myös moottorinopeuden ylennys / alennusmahdollisuus, ominaisuus joka etenkin isoja reikiä poratessa tärkeä.
#

Atlas Copco LCD 500

Atlas Copco LCD 500 hydraulikäyttöinen timanttiporakone soveltuu esim. vedenalaisiin timanttiporauksiin ja paikkoihin joissa esim. ilmassa kaasuja.
#

Hakken SPJ-122 Hi

Hakken SPJ-122 Hi timanttiporakone on näppärä valinta pienille timanttiporanterille, aina 150mm saakka. Kokonaisuus sisältää jalustan, syöttölaitteen ja porakoneen. Hyvä valinta linjasaneeraus kohteisiin ja pienen kokonsa puolesta kevyt käsitellä ja sopii ahtaisiin paikkoihin.
#

Hakken SPN-202 Ui

Hakken SPN-202Ui on ammattilaisen valinta 100mm-250mm timanttiporanterille, kokonaisuus sisältää porapuomin, syöttölaitteen ja porakoneen. Varmatoimista Hakken-laatua.
#

Hakken SPZ-252U2i

Hakken SPZ-252U2i on vääntävä ja tehokas timanttiporakone jopa 300mm timanttiporanterille, kaksi-vaihteinen porakone, jalusta ja syöttölaite. Valmis paketti timanttiporauksen ammattilaiselle.
#

Hakken SPM-302 U2i

Hakken SPM-302 U2i timanttiporakone jopa 350mm timanttiporanterille. Paketti sisältää porapuomiston, syöttölaitteen ja 2-vaihteisen porakoneen, taattua Hakken laatua ammattilaisille.
#

Hakken EHAC-80Ai -automaattinen syöttölaite

Hakken automaattisyöttölaite. Sopii Hakken-syöttölaitteisiin CL-493 ja CL-592C. Nopeuttaa poraamista ja parantaa tuottavuutta. Timanttiporakoneen automaattinen syöttölaite vapauttaa porarin kädet valmistelemaan esim. seuraavaa porattavaa aukkoa.