Kopadi
#

Timanttihiomalaikka T-SHARK

Tehokas timanttihiomalaikka maalin, liiman ja tasoitteiden poistoon. 125, 130, 150 ja 180mm. Segmentti on voimakkaasti viistoreunainen ja poistaa näin ollen myös leikkaamalla poistettavaa pintaa. Seosaineeltaan hieman kovempi verrattuna T-Rexiin.
#

Timanttihiomalaikka T-REX

Timanttihiomalaikka pinnoitteiden poistoon. Koot: 125 ja 150mm. Hyvä valinta yleishiomalaikaksi tasoitteiden poistoon.
#

Timanttihiomalaikka T-RAPTOR

Timanttihiomalaikka pinnoitteiden poistoon. Koot: 125 ja 150mm. Hyvä valinta yleishiomalaikaksi tasoitteiden poistoon.
#

Kynsihiomalaikka PCD SUPER

Kynsihiomalaikka isoilla PCD paloilla. Erittäin aggressiivinen materiaalin poisto. Koot: 125, 150 ja 180mm. Isoilla PCD kynsillä varustettu laikka tarkoitettu rikkomaan poistettavan materiaalin pinta ja paksuimmissa poistettavissa materiaaleissa nopeuttamaan työstöä.
#

Timanttihiomalaikka TORNADO ULTRA

Timanttihiomalaikka PCD kynsillä. Tukisegmenteillä varustettu aggressiivinen hiomalaikka. Halkaisijatc125, 130 ja 150 mm. Parhaimmillaan pien poistossa betonipinnoilta, kovien tasoitteiden pinnan rikkomiseen, esim. uimahalleissa käytettävät tasoitteet.
#

Timanttihiomalaikka PCD-TRIPLE

Timanttihiomalaikka PCD-kynsillä, erittäin kovien ja ohuiden pintojen aukihiontaan.
#

Kynsihiomalaikka PCD TRIPLE S

Tehokas PCD-kynsihiomalaikka maalin, liiman ja epoksin poistoon. 125, 150 ja 180mm. Kynsillä varustetun laikan tarkoitus rikkoa kova / lasittunut pinta esim. epoksista. Suorakaiteen muotoinen tukisegmentti ehkäisee liian agressiivisen pureutumisen materiaaliin.
#

Timanttihiomalaikka D-REX

Timanttihiomalaikka betonin ja kivianeen hiontaan sekä betoniliiman poistoon. Halkaisijat 125,150 ja 180 mm. Laikan suuri segmenttimäärä lähellä toisiaan antavat pienen hiontapaineen, toimii esim. pienten räysteiden poistoon ja kulmien oikomiseen.
#

Timanttihiomalaikka T-FLEX

Timanttihiomalaikka pitkävartiseen FLEX kirahvi hiontakoneeseen. Kevennetty runkorakenne ja rooftop timanttisegmentti. Halkaisija125mm.
#

Timanttihiomalaikka T-Flash

Timanttihiomalaikka T-Flash soveltuu kovien pintojen, kuten metallipintojen sekä kovien maalien ohueen pintapoistoon.
#

Käsihiomapadit

Muovisidosteinen kuivapadi. Betonin, mosaiikkibetonin ja luonnonkivien hiontaan. Tarrakiinnitys alustaan, Karkeudet 40-3000. Padeille saatavilla alumiininen ja kuminen tarra-alusta M14 kierteellä. Käytetään reunahiontaan lattian hienohionnan yhteydessä ja mm. mosaiikkibetoniportaiden korjauksissa. Muovisidosteisen padin etu metallisidosteisiin on ettei se jätä missään vaiheessa naarmuja.