Kopadi
#

Lattianhoitokone Schwamborn ES 420S

Monikäyttöinen lattianhoitokone. Konetta voidaan käyttää hiomapapereilla, kuparilaikoilla ja timanttihiomapaloilla.
#

Paclite CubGrinder lattiahiomakone

Pacllite CubGrinder on tehokas ja näppärä lattiahiomakone. Valovirtakäyttöinen CubGrinder painaa 53 kg ja sen työleveys on 250mm. Tämä lattianhiomakone soveltuu niin kuiva kuin märkähiontaan.
#

Lattianhiomakone KFG-280

Lattianhiomakone KFG-280 pienten ja keskisuurien lattioiden hiontaan. Koneeseen on saatavilla laaja valikoima FAST LOCK timanttihiomapaloja. 
#

Lattianhiomakone KFG-400

Lattianhiomakone KFG-400 lattioiden hiontaan. Koneeseen on saatavilla laaja valikoima FAST LOCK timanttihiomapaloja. 
#

Lattianhiomakone Schwamborn DSM 250

Lattianhiomakone Schwamborn DMS 250 soveltuu erittäin hyvin pienille pinta-aloille pinnoitteiden, liimojen ja maalien poistoon sekä lattiapintojen tasoittamiseen. Tehty reunahiontaan molemmille puolille kääntyvän hiomapään avulla.
#

Lattianhiomakone Schwamborn DSM 400

Lattianhiomakone Schwamborn DSM 400 on helppokäyttöinen, sekä kevyen painon ansiosta sitä on helppo liikutella työkohteessa. Kone soveltuu pienille ja keskisuurille lattioille, pinnoitteiden poistoon sekä betoni- ja luonnonkivilattioiden hiontaan. 
#

Lattianhiomakone Schwamborn DSM 430

Lattianhiomakone Schwamborn DSM 430. DSM 430 on monikäyttöinen kone jyrsintään, hiontaan ja kiillotukseen pienille ja keskisuurille lattiapinnoille.
#

Lattianhiomakone Schwamborn DSM 530

Lattianhiomakone Schwamborn DSM 530 on suosittu hiontakone betonille, tasoitteille ja luonnonkivilattioiden saneeraukseen keskisuurille lattioille.
#

Lattianhiomakone Schwamborn DSM 530S

Lattianhiomakone Schwamborn DSM 530 S on tehokas hiontakone betonille, tasoitteille ja luonnonkivilattioiden saneeraukseen raskaisiin töihin keskisuurille lattioille. Toimii voimavirralla.
#

Lattianhiomakone Schwamborn DSM 650S

Lattianhiomakone Schwamborn DSM 650S on suunniteltu ammattilaisille ja monipuolisiin töihin suurille pinnoille.
#

Lattianhiomakone Schwamborn DSM 800S

Lattianhiomakone DSM 800S on oikea vastaus ammattimaiseen hiontaan isoille pinta-aloille. Voimakas 15 kW moottori, vankka rakenne ja vaihteisto vaiheittaisella käynnistyksellä.