Kopadi
#

V-mallin Hiomapalat

V-mallin Timanttihiomapalat betonin ja tasoitteiden hiontaan. Segmentin muotoilu tuo mukanaan hyvän pölynpoiston. Täältä löydät tutut SC ja SS-palat, Kopadit tutut klassikot.
#

Nuolimallin Hiomapalat

Nuolimallin Arrow-timanttihiomalat betonin ja tasoitteiden hiontaan lattianhiomakoneilla, sarja sisältää useamman kovuuden ja raekoon.
#

Hiomapalat luonnonkiven ja mosaiikkibetonin hiontaan

Hiomapalat luonnonkiven ja mosaiikkibetonin hiontaan.
#

Erikoishiomapalat tasoitteille ja pinnoitteille

Erikoishiomapalat tasoitteille ja pinnoitteille
#

Keraamiset hiontapadit lattianhiomakoneisiin Fast Lock

Keraaminen hiontapadi nopeuttaa vaiheittain suoritettavaa hienohiontaa. Käytetään siirryttäessä metallisidosteisista timanttihiomasegmenteistä muovisidosteisilla padeilla suorittettavaan hienohiontaan. Keraaminen padi voi säästää hienohiontavaiheita, sopivalla karkeudella mahdollisuus saavuttaa myös hyviä neliömääriä. Tutustu uutuuteen yhdessä myyjiemme kanssa. Tuotteesta myös käsikoneisiin soveltuvat saman hiontajäljen antavat versiot.
#

Lattianhiomapadit Fast Lock

Muovisidosteinen kuivapadi hiontaan lattianhiomakoneilla. Betonin-, mosaiikkibetonin- ja luonnonkivien vaiheittaiseen viimeistelyhiontaan. Karkeudet 50-3000, saatavilla alumiiniset FastLock kiinnikkeet hioma-alustaan. Huomioi myös uudet keraamiset vaihtoehtomme. Molemmista löytyvät myös käsikoneisiin soveltuvat, saman kiiltoasteen antavat tuotteet esimerkiksi reunojen ja rappusten hiontaan.