Kopadi
#

Timanttihiomapalat HTC

HTC:n koneiden alustaan sopiva timanttihiomapala-sarja perustasoitteiden poistoon ja betonin hiontaan. Sarjassa 4 eri kovuus/raevaihtoehtoa.
#

Timanttihiomapala-Rund HTC

HTC:n lattianhiomakoneiden alustaan sopiva erikoiskova ja korkea segmentti tuoreiden betoniliimojen poistoon isoilla 500-900 mm hiomalautasin varustetuilla koneilla.
#

Kynsihiomapala PCD Sharp-HTC

Kynsihiomapala paksujen ja sitkeiden tasoitteiden hiontaan. Esim. Akryylibetoni, paksut maalikerrokset jne.
#

Kynsihiomapala HTC PCD Scraper

Kynsihiomapala tukisegmentillä lattianhiontaan. Esim. Kovat ja/tai paksut tasoitteet ja pinnoitteet joista pinta lasittuu normaali hiontasegmentilla, tukihiomapala suojaa palaa pureutumasta liian agressiivisesti alla olevaan betoniin.
#

Lattianhiomapadit HTC

Muovisidosteinen kuivapadi betonin-, mosaiikkibetonin- ja luonnonkivien vaiheittaiseen hienohiontaan. Padit kiinnitetään hionta-alustaan omilla pikakiinnikkeillä. Karkeudet 50-3000, saatavilla pikakiinnikkeet HTC:n alustaan. Tutustu myös uuteen keraamiseen valikoimaan. Tuotetta käytetään kivipintojen viimeistelyhiontaan / kiilloitukseen niin uudis- kuin saneerauskohteissa.
#

Keraamiset hiontapadit lattianhiomakoneisiin HTC

Keraaminen hiontapadi nopeuttaa vaiheittain suoritettavaa hienohiontaa. Käytetään siirryttäessä metallisidosteisista timanttihiomasegmenteistä muovisidosteisilla padeilla suorittettavaan hienohiontaan. Keraaminen padi voi säästää hienohiontavaiheita, sopivalla karkeudella mahdollisuus saavuttaa myös hyviä neliömääriä. Tuote saatavana nyt myös HTC:n alustoihin. Tutustu uutuuteen yhdessä myyjiemme kanssa.