Kopadi
#

Iskuvasara Epiroc SB 52 (0,7-1,1 t)

Epirocin SB-sarjan iskuvasarat ovat yhtenäisen valurungon ansiosta ulkomitoiltaan kapeita ja lyhyitä. Soveltuu erinomaisesti purku- ja rusnaustöihin. SB-malliston pienin SB-52 on iskuvasaroiden pikkujättiläinen.
#

Iskuvasara Epiroc SB 102 (1,1-3,0 t)

Epirocin SB-sarjan iskuvasarat ovat yhtenäisen valurungon ansiosta ulkomitoiltaan kapeita ja lyhyitä. Soveltuu erinomaisesti purku- ja rusnaustöihin. Malliston toiseksi pienin SB 102 vain sadan kilon painoinen tehopakkaus.
#

Iskuvasara Epiroc SB 152 (1,9-4,5 t)

Epirocin SB-sarjan iskuvasarat ovat yhtenäisen valurungon ansiosta ulkomitoiltaan kapeita ja lyhyitä. Soveltuu erinomaisesti purku- ja rusnaustöihin. Kolmanneksi pienin SB 152 on mm. purkurobotin Brokk 110 mallin ensiasennusvasara.
#

Iskuvasara Epiroc SB 202 (2,5-6,0 t)

Epiroc SB-sarjan iskuvasarat ovat yhtenäisen valurungon ansiosta ulkomitoiltaan kapeita ja lyhyitä. Soveltuu erinomaisesti purku- ja rusnaustöihin. Kyseiset ominaisuudet tuo vasaralle hyvän näkemän ja se mahtuu ahtaisiin paikkoihin. Samoin yhtenäinen valurunko tuo vasaralle vaadittavan keston mm. haastavissa purkutöissä. Epoirocin SB-202 vasara 2,5-6,0 painoluokan koneisiin. Myös edustamamme Brokk-purkurobotit saavat ensiasennusvasarakseen Epirocin SB-sarjan vasarat, kriteereinä erityisesti teho /painosuhde, kestävyys ja nuo alussa mainitut pienet ulkomitat.
#

Iskuvasara Epiroc SB 302 (4,5-9,0 t)

Epiroc SB-sarjan iskuvasarat ovat yhtenäisen valurungon ansiosta ulkomitoiltaan kapeita ja lyhyitä, soveltuvat erinomaisesti purku- ja rusnaustöihin. SB-302 mallista myös lisävusteinen rusnausmalli.
#

Iskuvasara Epiroc SB 452 (6,5-13 t)

Epirocin SB-sarjan iskuvasarat ovat yhtenäisen valurungon ansiosta ulkomitoiltaan kapeita ja lyhyitä. SB 452 suosittuun n. 10 tonnin koneluokkaan. Yhtenäinen valurunko tuo vasaralle erinomaisen keston ilman sidepultteja, tämän vuoksi esim. edustamissamme Brokk-purkuroboteissa Epiroc SB-sarjan vasarat ovat valmistajan ensiasennusvasarat.
#

Iskuvasara Epiroc SB 552 (9,0-15,0 t)

Epiroc SB-sarjan iskuvasarat ovat yhtenäisen valurungon ansiosta ulkomitoiltaan kapeita ja lyhyitä. Tämä vasarakoko myös tuossa suositussa n. 10 tonnin koneluokassa. Vasaran paino 520kg kiinnikkeineen versus 29 kw tulotehoon on tehokas yhdistelmä.
#

Iskuvasara Epiroc SB 702 (10-17 t)

Epirocin SB-sarjan iskuvasarat ovat yhtenäisen valurungon ansiosta ulkomitoiltaan kapeita ja lyhyitä. SB-702 on uuden Brokk 500 mallin ensiasennusvasara ja tämänhetkinen SB-malliston toiseksi suurin iskuvasara.
#

Iskuvasara Epiroc SB 1102 (13-24 t)

Epiroc SB-sarjan iskuvasarat ovat yhtenäisen valurungon ansiosta ulkomitoiltaan kapeita ja lyhyitä. SB 1102 on suurin tuhannen kilon painoinen SB-sarjan iskuvasara.