Kopadi
#

Epiroc iskuvasara, SB-Sarja painoluokkaan 0,7-24 tonnia

Epirocin SB-sarja on yhtenäiseen valurunkoon (ilman sidepultteja) tehty kapea ja lyhyt vasarasarja 1,1-24 tonnin alustoille. Kyseessä on ensiasennusvasara muun muassa kaikissa Brokk-purkurobottimalleissa. Ominaisuuksina kelluva teräholkki ja patentoitu työkalun lukitus, valmius vesihuuhtelulle ja iskukammion paineilmaliitännälle. Integroitu akku, joka on huoltovapaa. Automaattirasvari saatavilla lisävarusteena. Malleista SB 302 ja SB 452 on olemassa erikoismallit, joissa on esimerkiksi ruostumattomasta teräksestä valmistetut mäntä ja vesisuihkut.
#

Epiroc Iskuvasara, MB-Sarja painoluokkaan 10-32 tonnia

Epirocin hydraulisesta MB-vasarasarjasta löytyyvät laadukkaat iskuvasarat 10-32 tonnin alustoille. Käyttökohteina mm. louheen rikotus, purkutyöt, perustustyöt, kaivantotyöt, puhdistus ja kuonanpoisto metalliteollisuudessa. Ominaisuuksina mm. iskuenergian talteenotto, äänenvaimennus, autocontrol, työkalun kaksoislukitustangot. Lisävarusteina saatavana mm. pölynsuojaus ja asennussarja vedenalaisiin töihin.
#

Epiroc Iskuvasara, HB-Sarja painoluokkaan 22-140 tonnia

Epirocin hydraulisesta HB-iskuvasarasarjasta löytyy kaikkein raskaimmat iskuvasarat 22-140 tonnin alustoille. Tyypillisiä käyttökohteita ovat louheen rikotus, suoralouhinta, kaivostyöt, tunnelit, ruoppaus ja purkutyöt. Ominaisuuksista mainittakoon ilmahuuhteluportti, iskukammion huohotus, Autocontrol, Intelligent Protection System. Lisävarusteita saatavissa esimerkiksi vedenalaisiin töihin ja tunnelisovelluksiin.
#

Epiroc Iskuvasara, EC-Sarja painoluokkaan 1,3-45 tonnia

Epirocin EC-iskuvasarat täydentävät laajaa vasaravaikoimaa 1,3-55 tonnin alustoille. Sarjan suunnittelun lähtökohtana on tarjota astetta yksinkertaisempi mallisarja niille käytäjille, jotka eivät työssään saa täyttä hyötyä huippumallien ominaisuuksista. Tyypilliset käyttökohteet ovat mm. purkutyöt ja routapiikkaus.

Kiinnostaako laadukas iskuvasara? Asiantuntijamme auttavat

Iskuvasara on tyypillinen lisätyökalu kaivinkoneisiin ja erilaisten kohteiden (kallio, rakennukset, rakenteet) purkuun. Valikoimistamme löytyy hyvin pieniä iskuvasaroita aina valtaviin, 140 tonnia painaviin koneisiin asti.

Epiroc (nykyiseltä nimeltään) on valmistanut maailman ensimmäisen iskuvasaran ja on nykyäänkin alan johtava iskuvasara merkki. Laadukkaat ja tunnetut tuotteet valmistetaan Saksan ja Ruotsin tehtailla.

Haluatko tietää lisää iskuvasaroista? Ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä